Zalando – Danmarks yndlings online modebutik

Zalando

Du har sikkert hørt navnet Zalando før, hvis ellers ikke du allerede har investeret en del i deres kæmpe udvalg af varer. Den tyske e-handelsvirksomhed har siden 2008 leveret alt indenfor modeverden til både kvinder og mænd, og selvfølgelig også til fair priser.

I dag er virksomheden repræsenteret i 14 europæiske lande og hele 2,6% af alle internethandler i Danmark, foregår gennem Zalando.

Så at sige at Zalando er Danmarks yndlingsbutik til at shoppe alt indenfor tøj, er altså ikke nogen underdrivelse. Men hvad er det lige der gør Zalando til det populære valg?

Så meget at vælge i mellem

Zalando tilbyder i dag over 1500 mærker at vælge i mellem. De har alt lige fra kendte mærker som Vero Moda, til mære high-end mærker som Versace. Den populære e-handelsvirksomhed lader sig ikke begrænse af en bestemt stil, men du kan i stedet helt sikkert finde noget der falder i din smag, ligegyldig hvilken stil du føler dig mest komfortabel i, om du så går efter det mere alternative og farverige, eller bare lige skal finde noget simpelt.

Trods Zalando nok er mest kendt for sit store udvalg af tøj til kvinder, tilbyder de skam også et bredt udvalg af tøj til mænd. Som mand skal du heller ikke føle dig til sidesat ligegyldigt din stil, og du kan hos Zalando også finde alt lige fra farverige skjorter til et pakketilbud for grå sokker.

Ligegyldigt hvad du leder efter indenfor tøj, er du altså ikke gået helt galt i byen, hvis du tjekker hos Zalando.

Nemt og hurtigt

Siden Zalando’s hovedsæde ligger i Berlin, er der ikke ligefrem langt til de mange danskere der bestiller tøj til hjemmelevering. Du kan regne med at have tøjet hos dig indenfor en lille uge, og er du ekstra utålmodig, tilbyder Zalando også dag-til-dag-levering. Med omkring 10.000 medarbejdere ansat, er det nok heller ikke så overraskende at de kan få nedpakket og videresendt de mange ordrer, så hurtigt som de kan.

Online shopping har aldrig været så populært som det er den dag i dag, og man kan efterhånden købe alting på nettet, lige fra babybleer til en tre retters menu. Zalando har løbet forrest indenfor det online tøjmarked, og har udbredt deres valgmuligheder fra mode til indendørs indretning, hvis du skulle være til den slags.

En af de nytænkende skridt Zalando har taget, som har gjort dem virkelig populære, er deres ”prøv først, betal senere” mulighed. Som kunde bliver du altså tilbudt en slags ’prøverums periode’. Du bestiller tøjet, modtager det med posten og det der ikke passer eller som ikke er som forventet, kan du returnere gratis. Du skal så kun betale for det tøj du vælger at beholde.

Med den metode kan du være sikker på at du faktisk bliver glad for det tøj du modtager og slipper for alt det bøvl returnering og tilbagebetaling normalt involvere. Med denne metode slipper du altså helt for at være nødt til at vente en uge eller to på at pengene tikker tilbage på kontoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *