Vintermoden i år er lun og rar

Dame i moderne tøj drikker kaffe

Vintermoden i år er til den vamsede side. Det vil sige dejlig lun og yderst komfortabel. Det er fortsat jordfarver og afdæmpede farver, der danner bunden i tøjet, og så kan du vælge at lidt stærkere farver på tilbehøret. Vinterjakkerne er i år dejligt lange, så du undgår kulde på maven.
Tjek for eksempel vinterkollektionen fra Max Mara, som giver dig et godt overblik over vinterens moderne beklædningsdele. Det gælder både for tøj og overtøj. Vintermoden i år er mere løstsiddende end tidligere, så der er lagt op til mange hyggelige stunder.

Strik i lange baner

En super lækker ting, som i denne vinter er moderne, er strik. Både strikkede trøjer, strikkede kjoler og strikkede sæt bestående af en striktrøje og en nederdel. Ud over at det er moderne med strik, så er det dejlig lunt at have på. Det er meget komfortabelt, og det er rent faktisk muligt at holde varmen i det. Det er altid skønt, når moden både er pæn og praktisk på samme tid. Uanset om du er til ensfarvet eller mønstret, så er det muligt at finde en fin strik. Max Mara har blandt andet rigtig meget lækker strik, som er lige til at hoppe i. Så pak dig godt ind i strik, og hold dig lun hele vinteren igennem.

Nederdele til at samle tøjet

Hvis du har et stor løstsiddende trøje fra Max Mara på, så kan det være en god idé at have en nederdel på til. Stop gerne blusen ned i nederdelen, således at der kommer noget samling på din silhuet, og mindsker fornemmelsen af ”telt”.
Husk, når du skal købe din nederdel, at den skal være en størrelse større end du plejer at købe, hvis der skal være plads til en stor trøje i. Du kan eventuel tage trøjen på, når du skal prøve om nederdelen passer. Så kan du hurtigt se, om størrelsen passer dig.

Feminin med nederdele og kjoler

I denne vinter må du gerne være meget feminin i din påklædning. Både nederdele og kjoler er kommet tilbage i hverdagsgarderobens modebillede, efter at det i en lang række år, primært har været forbeholdt festtøjet eller børnehavebarnet.
Du kan derfor, som i barndommen, igen iklæde dig kjoler og nederdele hver dag, uden at du behøver en festlig anledning. Så fyld du roligt op med kjoler på bøjlestangen i klædeskabet, for det er blevet kjoletid igen.

Gengangere fra forrige år kan sagtens bruges igen år

I denne vinter kan du sagtens genbruge forrige års mørkeblå vinterjakke. Hvis du ønsker at give den et lidt mere liv, så pift den op med kulørte huer og halstørklæder. De kan igen i år være karrygule eller mørkerøde. Du kan derfor godt være moderne i år med sidste års vinterklæder. Genbrug er jo især oppe i tiden, og vi skal begynde at genbruge mere end vi plejer. Det afspejler sig også i modebilledet.
Hvis du alligevel ønsker noget nyt fra Max Mara, så kombiner det eventuelt med noget af det du i forvejen har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *