Vær en rigtig mand: Brug kondom

rigtig mand

Mange mennesker vælger at droppe kondomet, nogle gange også selvom de faktisk har noget liggende. Det kan enten være grundet at det ødelægger det ’flow’ man er i, når man ligger op til sex. Det kan også være grundet at man er usikker på at bringe det på banen osv. osv. En af de største grunde er dog, at nogle mænd oplever, at de mister følsomheden på penis, når de tager kondomet i brug, og det dermed bliver mindre nydelsesfuld samleje.

Uanset hvad, er brug af kondom super vigtigt, da det beskytter mod både sygdomme og mod graviditet. Kondomer er typisk 98 % sikre. Sætter du det ordentligt på, så bliver er der en endnu større sandsynlighed, for at kondomerne holder. Brug protex kondomer, så du ikke behøver at bekymre dig om sexsygdomme og uønsket graviditet.
Læs videre, og få inspiration til hvordan du bruger kondomer mere, samt hvordan du generelt skaber et sundere liv.

Sådan bruger du kondomer mere

En god ide, hvis man gerne vil praktisere sikker sex og forebygge uønsket graviditet, er at sørge for altid at have et kondom i pungen – især hvis du eks. er til fest, på festival eller hvis du er på en date. Det kan være en god ide, simpelthen bare at beslutte sig for at bruge kondom altid, hvis du har sex med folk du ikke er i et fast monogamt forhold med. Når du har taget den beslutning inden du går i gang med selve akten, hvor man let kan blive revet med af stemningen, er det en hel del nemmere, rent faktisk at gøre det. Prøv de forskellige protex kondomer, så du kan vælge den type, som passer allerbedst til dig, og som du føler, at du kan få mest nydelse og desuden sikkerhed ud af. Køb protex kondomer allerede i dag.

Styrk din sundhed på flere punkter

At bruge protex kondomer er godt for din generelle sundhed, da det forhindre dig i at blive syg og at få en uønsket graviditet. Nu du er i gang, kan du overveje, om der ligeledes er andre områder, hvor du kan styrke din sundhed. Her kan du overveje at starte med en ny form for motion. Motion er noget af det sundeste du kan gøre for din krop, og forebygger langt de fleste sygdomme.

Prøv en motionsform som du synes er sjov, så at det ikke behøver at være en kamp at komme ud af døren. Dette kunne fx være motionsformen yoga, som styrker din mentalitet såvel som din krop. Yoga er desuden også noget, som du kan leve hjemme i stuen eller på værelset. Har du brug for en mere actionfyldt form for motion, kan du evt. overveje at begynde med noget klatring, som ligeledes vil tone hele din krop, og fylde dig med energi og med styrke.

Brug protex kondomer, så du kan styrker din generelle sundhed, og undgå sygdomme og uønsket graviditet. Hav altid et kondom i pungen, især til fester og dates.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *