Trendy jul? Her er 3 gaveidéer

Mode julegave

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er nu du skal i gang med at købe julegaver. Bliver du stresset ved tanken, eller du typen, der nyder at snuse rundt i byen og på nettet og lede efter den helt rigtige gave til din veninde, din søster, din datter eller din mor?

Uanset hvad, så vil 2017’s juletræer med garanti have masser af bløde pakker liggende under sig når vi kommer frem til den 24. december, tager hinanden i hånden og går omkring træet i sang. Mode og stil er mere populært som gaver end nogensinde. Og mulighederne for at købe en trendy julegave er også i top i 2017. Men hvad skal du vælge? Det kommer selvfølgelig an på ting som modtagerens alder, smag osv. men her er tre gode bud, som vi selv ville blive lykkelige for at åbne til jul.

Buksedragter er stadig moderne – også i 2018

Buksedragten eller som den også kaldes: jumpsuiten, er i høj grad stadig moderne efter den fik en gevaldig revival. Dette stykke tøj er mest af alt et rigtig praktisk stykke klædegenstand, uden at det bliver kedeligt eller utrendy af den grund. Med buksedragten, skal du bare vælge ét stykke tøj og ikke kæmpe for at matche underdel og overdel. Den er behagelig at have på, passer de fleste kropstyper og kan bruges både til hverdag og fest. What’s not to like?

Buksedragten fås i alle materialer, med lange ærmer, korte ærmer, lange ben, korte ben. You name it.

Vi elsker sko og tasker!

Sko og taskeVi kvinder har et meget blødt punkt når det kommer til både tasker og sko. Det er vi bare nødt til at indrømme. Tag alt fra os, men ikke vores yndlings-clutch eller favorit-stiletterne.

Men selvom de fleste af os har en pæn samling at begge dele, så kan vi da aldrig få helt nok, hvilket gør både sko og tasker til en perfekt julegaveidé.

Nu er det vinter, så de fleste tænker måske på støvler og varme sko med for. Men husk at der også er masser af festlige lejligheder efter jul (Nytår f.eks.) hvor et par lækre stiletter kan komme i brug.

Tasker kan være alt fra den lille clutch du kan tage med i byen, til større tasker der kan rumme alle de ting vi bærer rundt på i dagligdagen.

Tørklæder – passer til årstiden

Den sidste gaveidé vil vil nævne her er tørklædet. Noget kvinder i alle aldre bruger og er glade for. Især her i den kolde tid, hvor det måske mest er uld der er det foretrukne materiale. Cashmere hvis det skal være ekstra lækkert. Men et flot silketørklæde er nu heller ikke af vejen.

Der er masser af brands der laver trendy tørklæder i alle mulige farver, mønstre og prints. Ét af dem vi godt kan lide og som man ofte støder på i danske webshops er Bechsøndergaard.

Vi håber at denne artikel var med til at skubbe dig i den rigtige retning i forhold til årets julegaveindkøb. Nu er der kun tilbage at ønske dig og dine en rigtig glædelig jul fuld af kærlighed og lækre, trendy gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *