Sommerens mode byder på farver i lange baner

City chic young woman whearing a neon blouse and black leather skirt on beautiful city streets

Er du groet fast i sorte og grå nuancer? Går du med tanken om at eksperimentere med nye, flotte farver, der kunne sætte lidt mere liv i din snart meget ensformige garderobe? Denne sommer har du muligheden for at gøre noget ved det for alvor.

Kjoler og forårsjakker i flotte farver bliver i denne tid revet ned af hylderne. Vil du ikke gerne være en af dem, folk vender sig beundrende om efter på gaden, når du kommer slentrende i den ægte sommerkjole, alle ville ønske, de turde tage på. Fat modet og leg med alle de muligheder der ligger i at farverne er i høj kurs. Med din hjælp kan det kun blive en festlig og farverig sommer.

Match solens stråler

Temperaturene begynder snart at stige og så er det tid til at komme ud i solen og suge noget D-vitamin til sig. Måske i lidt nyt lækkert tøj? Foråret er lig med oprydning i klædeskabet og måske du skulle benytte lejligheden til at bringe lidt mere kulør på farveskalaen. Hvis du skal lytte til modeeksperterne, kan det i hvert fald kun gå for langsomt.

En af de helt store farver i år er den stærke, solgule farve. Denne farve er en farve der kun bliver flottere og flottere på dig, jo længere du kommer ind i sommermånederne. Er du en af de heldige der fra naturens side har lidt kulør i huden kan du blot straks løbe foråret i møde i denne smukke farve.

En stor del af os danskere har dog også en meget lys og skandinavisk hud med en gullig eller rødlig undertone. Her gør den gule farve absolut ikke meget godt. Men jo længere vi kommer hen på sommeren, i takt med at gløden kommer frem i huden, jo mere i orden bliver det at trække i den flotte solgule kjole.

Hvis du ikke føler du kan bære den helt skarpe gule nuance, så vælg en mere varm og mørk gul. Den står bestemt også højt på hitlisterne i de internationale modehuse denne sommer og vil få dig til at udstråle en skøn sommervarme hele sommeren igennem.

Hav modet eller start blidt ud

girl-424918_1280For nogle af os kan det være direkte grænseoverskridende at skulle skifte den klassiske sorte kjole, man bare er hundrede procent sikker på, at man ser knaldgodt ud i, ud med en mere farverig én af slagsen. For dig der har det sådan, kan det være en fuldstændig urealistisk tanke, at du skulle troppe op i den helt store farvelade.

Her kan du glæde dig over, at modehusene også har tænkt på dig i år. Pastelfarverne er heldigvis kommet for at blive. Sart rosa i et hav af nuancer er blandt andet det helt store hit lige nu. Hvis du forelskede dig lidt i tanken om at skinne i samme farve som solen af at læse ovenstående, er den gule pastel også i fokus i år. Måske du så snart vil få modet til næste skridt i bekendtskabet med den klare, gule farve – ellers er det også okay at holde sig til det, man føler sig bedst tilpas i.

Nu er der vist kun en ting tilbage at sige: spring ud i sommerens farveland. Vi ved, at du tør. Vi lover dig, at det slet ikke er så farligt, som du går rundt og tror. Og hvis det skulle være lidt for overvældende for dig, med de mange roser du kommer til at modtage for dit friske, stilige sommerlook, er det altid tilladt at gemme sig lidt væk bag et par lækre solbriller her i sommermånederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *