Sneakers er en prominent del af unges stil

Sneakers

Sko har altid været en prominent del af et outfit. Derfor er der intet nyt i dette. Over de seneste par år har danske unge fået et markant forøget forøget fokus på fodtøj. Det er dog i særdeleshed sneakers, der i dag får lov til at være en bærende del af deres outfits. Med andre ord; moderigtige sneakers betragtes som en prominent del af unges stil.

Mange af de sneakers, der bæres af den danske ungdom er bestemt ikke billige. Det er en trend, der – som nævnt herover – for alvor er rullet ind som en bølge over landet i løbet af de senere år. I mange tilfælde er der tale om sko fra f.eks. Adidas og Nike, der i samarbejde med designere som Kanye West og Virgil Abloh sælger mange sneakers.

Noget af det, der i høj grad dominerer dette marked er, at de forskellige sneakers er såkaldte Limited Edition-sneakers. Det betyder, at de bliver lavet i et begrænset oplag og derfor er svære at få fingrene i. Det medfører at mange unge er tilbøjelige til at sove på gaden foran butikker for at sikre, at de kan få fingeren i de eftertragtede sko.

Gensalgsværdien på eftertragtede sneakers er enorm

Der er mange, der mener, at det ikke er fornuftigt, at unge bruger flere tusinde kroner på at købe dyre sneakers. Hvad de færreste dog er klar over er, at det er sneakers, der i nogle tilfælde kan sælges mange gange det oprindelige beløb. Der ses op til flere eksempler på sneakers, der ender med at koste på den anden side af 100.000 danske kroner.

Hvad dette betyder er, at det nærmest kan vise sig at være en investering, at være blandt én af de få personer, der er så heldig at skaffe et par af de meget limiterede sneakers. Er det noget, du skal gøre dig forhåbninger om, så kræver det dog, at du følger med på markedet og holder øje med nye lanceringer – og så skal du være blandt én af de hurtige.

Hvor kan mange følge med i de seneste lanceringer?

Der findes et væld af gode steder, hvor du kan holde øje med de seneste sneakers, der bliver sendt på markedet. Det er der også mange af de unge, der ved, hvorfor de holder godt øje med disse sider. Et godt eksempel på en sådan side kunne være Couturistic.dk, der er et dansk magasin, der kan holde dig opdateret med hensyn til de nyeste sneakers.

Hvis du selv har en stor interesse for sneakers og har et ønske om, at finde et sted, hvor du kan holde øje med de nye sneakers på markedet, så er det vigtigt, at du holder dig godt opdateret. Gør du ikke dette, så kan du også risikere, at du ender med at gå glip af en lancering.

Langt de fleste brands opdaterer naturligvis også deres egen hjemmeside, når de løfter sløret for snarlige lanceringer, hvorfor det også er en god idé at holde øje med dette – nogle brands endda reelle release-kalendere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *