Smukke og kreative kollektioner fra Baum und Pferdgarten

tøj

Rikke Baum og Helle Hestehave siden 1999 skudt smukke og kreative kollektioner ud år efter år. Baum und Pferdgarten leger med forskellige prints, kontraster og snit. Kort sagt er designerne bagt, Helle og Rikke, ikke bange for at eksperimentere, og det lykkes også altid for dem at skabe en kollektion som er klassisk og nyskabende på samme tid. Læs mere om Baum und Pferdgarten herunder og bliv klogere på deres fantastiske univers.

Kunsten præger kollektionerne hos Baum und Pferdgarten

Rikke og Helle har udtalt, at de godt kan lide at arbejde med kunstnere og især at lade sig inspirere af kunsten i deres kollektioner. Dette kan f.eks. ses tydeligt i deres prints. Fire gange om året udkommer de nemlig med en kollektion, og hertil skaber de hver gang et nyt sæsonprint. Sæsonprintet er gang efter gang unikt og tager altid inspiration i kunst og natur.

Kjoler og skjorter fra Baum und Pferdgarten designes tit med blomsterprint eller dyreprint. Derudover designer Rikke og Helle nogle unikke geometriske prints hver sæson. Baum und Pferdgarten overrasker simpelthen gang på gang med deres kreative opfindsomhed.

Rikke og Helle tager hver sæson udgangspunkt i et givent emne og centrer deres kollektion ud fra dette. Gennem årene har kollektionerne haft undertitler såsom ’A Poetic Friendship’, ’Blast of Blooms’ osv.

Needs – basistøjlinjen til hverdagsbrug

I 2018 udkom basislinjen ’Needs’ fra Baum und Pferdgarten. Denne basislinje består af klassiske basisvarer såsom skjorter, underkjoler, sweatre, toppe osv. Meningen med Needs er, udover at være hverdagsessentials til din garderobe, at du skal style Needs sammen med sæsonkollektionen fra Baum und Pferdgarten. Se kollektionen her.

Baum und Pferdgarten har noget for enhver kvinde

I og med at Baum und Pferdgarten både har en basislinje samt deres vanlige sæsonkollektioner, kan enhver kvinde finde noget, der passer. Selvom Rikke og Helle godt kan lide at eksperimentere med diverse vilde prints, kan du sagtens finde nogle klassiske, ensfarvede skjorter eller kjole iblandt sæsonkollektionerne.

Fokus på tekstil og kvalitet

Hos Baum und Pferdgarten skal tøjet både være smukt at se på, være i god kvalitet og være nemt at vaske. Skjorter og kjoler laves tit i viskose, til tider også silke, som er naturlige tekstiler. Kroppen har nemt ved at ånde i naturtekstiler, og det føles bedre at have på. Nogle former for viskose kan være skrøbelige, men hos Baum und Pferdgarten er kvaliteten i top, og designerne har tænkt over, at størstedelen af tøjet skal kunne vaskes derhjemme, så du ikke behøver at tage det til renseri.

Accessoires fra Baum und Pferdgarten

Som et nyt skud på stammen udkom Baum und Pferdgarten med nogle lækre skindtasker sidste år. Det var første gang, at Baum valgte at designe nogle dyre, luksustasker. Det er kælet for detaljen på taskerne, og de blev hurtigt populære.

Derudover kan du få helt klassiske accessoires fra Baum und Pferdgarten. Dette inkluderer silkehalstørklæder, bælter, huer og sokker. Tilbehøret fra Baum und Pferdgarten kan, ligesom meget af tøjet, også karakteriseres ved at være farverigt, smukt og iøjefaldende.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *