Smuk gaveindpakning

gaveindpakning

Så er der atter tid til gaveindpakning. For manges vedkommende skænkes der ikke en større tanke til noget særligt gavepapir, bånd eller andet gavepynt, men faktisk betyder en smuk gave mere end man lige regner med. Bruger du blot få minutter ekstra på indpakningen af gaven, vil modtageren blive en hel del mere henrykt, da det viser at du bruger tid og energi på vedkommende.

Det kræver ikke meget at lave en smuk indpakning. Du kan blandt andet et særligt bånd, papir, glimmer, hjerter, engle og stjerner i snor eller gran, kogler og kviste. Det giver et særligt udtryk, og gaven bliver pludselig meget mere interessant. Butikkernes evige gaveindpakning bliver hurtigt upersonligt, eftersom det nærmest foregår på et samlebånd, uden unik indpakning. For manges vedkommende skal indpakningen være lige så vigtigt, som selve gaven.

Du skal ikke nødvendigvis ud og investerer i særligt gaveindpakning, du kan nøjes med et simpelt, ensfarvet gavepapir og ensfarvet bånd, og derefter gå på jagt i skovbunden for at finde kogler, kviste, blade og tørret bær.

Hvis du ønsker at lave en helt anden form for gaveindpakning, kan du genbruge noget særligt avispapir, i disse dage, hvor der er fokus på miljøvenlighed. Det giver et sjovt og anderledes udtryk, og eftersom at gaveindpakningen blot bliver smidt ud, hvad enten der er brugt og købt mange ting ind til det, er det spildt. Hvis du derimod skal give gave til en person, som sætter pris på eksklusivitet, er det en god idé at gå på jagt efter ensfarvet papir, som enten er sort eller hvid, og derefter bånd i kontrastfarve til papiret. Det giver et stilrent udtryk og gaven virker allerede nu eksklusiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *