Sådan styler du smykker til dit outfit

Kvinde har armbånd på

At finde et flot outfit kan godt tage noget tid. Det er ikke nemt at finde noget, der passer godt sammen. Og når du har dit outfit, så skal du også finde nogle smykker, der passer til.

Vil du gøre det lidt nemmere for dig selv, så er der nogle råd, du kan have i baghovedet. Tænker du på de råd, når du styler dit outfit og dine accessories, så er der større chancer for at ramme rigtigt. Så skal du ikke prøve igen og igen, indtil du finder noget, der ser godt ud.

Gå modsat

En god idé kan være at gøre det modsatte med smykkerne af, hvad du gjorde med dit tøj. Er det et prangende, højtråbende outfit, du har valgt, så kan du vælge nogle enkle smykker. Er det et enkelt outfit, du har på, så lad bare dine accessories råbe lidt.

Går du samme vej, så kommer du enten til at se kedelig ud, eller det bliver alt for meget. Så gør det modsatte. Lad outfit og accessories skabe harmoni og balance.

Vælg smykker

Der findes mange forskellige slags smykker. Der er halskæder, øreringe, ringe, armbånd og meget mere. Hvis du tager alle slags på, så kan det godt virke lidt tungt. Derfor bør du vælge nogle smykker.

Har du huller i ørene, vil det være naturligt at vælge øreringe. Så kan du oveni vælge enten halskæde eller armbånd. Eller du kan vælge ring eller armbånd.

Sorter noget fra, når du tager smykkerne på, så det ikke bliver for meget. Dine smykker skal være små antydninger her og der, som giver dit samlede udtryk lidt ekstra.

Vælg smykker først

Har du altid sværere ved at vælge smykker end tøj? Har du mange flere accessories end tøj? Så kan det være smart at vælge dagens smykker først. Så kan du bagefter finde et outfit, der passer til dem.

Ofte vælger man smykker og accessories efter humør. Er du i humør til en bestemt halskæde, så kan du bagefter finde en bluse eller top, der viser den pænt frem. Er du i humør til armbånd, så kan du vælge korte ærmer.

Hvis du altid kæmper meget med at vælge smykkerne, men ikke så meget med tøjet, så bytter du bare om på rækkefølgen. Så skal du ikke matche dine smykker til dit tøj, men matche dit tøj til dine accessories.

Husk alle slags accessories

Du må ikke glemme, at der findes flere accessories end smykker. Der er ikke kun halskæder og øreringe, men også hårelastikker, hatte, tasker og meget mere.

Når du styler outfit og accessories, er det smart at tænke på alle dine accessories. Hvis du har tænkt dig at bruge en bestemt taske en dag, så kan du finde et outfit, der går godt til den. Har du valgt et outfit, der kræver høje hæle, så skal du finde nogle høje sko.

Tænk alle dine accessories med ind i dit outfit. Selv den elastik, du sætter i dit hår, kan gøre en forskel. Alle dine accessories ændrer nemlig enten lidt eller meget på dit samlede udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *