Sådan skifter du hurtigt og nemt til e-cigaretter

Forskellige typer e-juice til elektiske cigaretter

Selvom rygning i stadig større grad er blevet tabuiseret i vores moderne samfund, så er der stadig rigtig mange mennesker, som ryger. Mange starter fordi vennerne gør det, fordi det er socialt acceptabelt, eller fordi de prøver én gang og så er på krogen. Lige meget hvad, så er det sjældent noget, som man har lyst til at blive ved med. Tværtimod vil rigtig mange mennesker gerne stoppe med at ryge, men de har svært ved at finde ud af hvordan de skal gøre det, og hvordan de skal gribe rygestoppet an.

Mand i jakkesæt holder en elektronisk cigaret

Er du en af dem, som gerne vil have hjælp til at stoppe med at ryge, så bør du læse med her. Du kender nok allerede de mange gode grunde til at droppe smøgerne. Spildte penge, potentielle alvorlige sygdomme, dårlig lugt og dårlige tænder er nogle af de gener, som du helt sikkert er bekendt med. Og alligevel kan det være så forbandet svært at ligge cigaretterne fra dig én gang for alle. For selvom det måske går godt et stykke tid med nikotinplastre- tyggegummi og de mange andre remedier man kan købe, men du ender altid med at vende tilbage til cigaretterne igen.

E-cigaretter udgør den mest effektive form for rygestop

e-cigaret med masser af røgE-cigaretter kan måske være den løsning, som du har ventet på. Nu tænker du måske, at e-cigaretter bare er en anden form for onde, men e-cigaretter er faktisk bedre end de normale cigaretter på næsten alle områder. De lugter ikke dårligt, men dufter dejligt af den e-juice som man selv putter i den, og så er røgen langt mindre skadelig end den normale cigaretrøg.

Samtidig giver e-cigaretten en følelse af at ryge som man plejer, og den kombinerer på den måde alle de bedste kvaliteter ved rygning i én.

Når rygetrangen kommer over dig, er e-cigaretten din bedste ven. Du kan nemlig lynhurtigt finde den frem, begynde at ryge, og på den måde stille den værste trang. E-cigaretten er selvfølgelig ingen direkte erstatning, men den kan alligevel give en fornemmelse af at have den begærede lille røgmaskine i munden, som man plejede at have det.

Den giver også følelsen af røgen, som kommer ned og fylder lungerne. En e-cigaret er derfor et virkelig godt middel til at skabe en blød overgang i løbet af ens forsøg på rygestop. Man er nemlig ikke helt nødt til at undvære sine cigaretter fra den ene dag til den anden.

Hvad går e-cigaretter ud på?

For mange mennesker er e-cigaretter lidt af et fremmed koncept, fordi de ikke kender nogen som bruger dem. Dette er måske også grunden til at ikke alle rygere er gået over til dette ellers helt geniale koncept endnu. Og det er da også sandt, at e-cigaretter er en lidt mere avanceret, eller i hvert fald kompleks, hobby end bare rygning. Men det er samtidig også det, som gør e-rygning så sjovt og lækkert. Her kan du nemlig nærmest designe din egen cigaret helt ned til den mindste detalje, og du kan selv vælge smage og dufte til din røg.

Måske tænker du nu, at dette lyder alt for besværligt om omstændeligt. Du vil måske egentlig bare finde et tip til rygestop som er hurtigt og nemt, og sådan lyder en e-cigaret måske ikke umiddelbart. Men faktisk er e-cigaretter yderst nemme at bruge. Ønsker du ikke at sætte dig ind i hvordan de fungerer, kan du nemt bare købe et startsæt (se dem her), hvor alle de nødvendige dele og komponenter allerede indgår. På den måde bliver rygestoppet både behageligt og meget nemmere, end noget du har prøvet før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *