Sådan opbevarer du kondomer diskret og sikkert

Brun lædertaske med mange rum til at gemme ting

Prævention er en nødvendighed, såfremt man ønsker at nyde sex uden bekymringer i forhold til kønssygdomme eller uhensigtsmæssige graviditeter. Hertil er kondomer et at de mest populære midler. Men det er ofte tabubelagt at snakke om, og ikke ligefrem noget man viser frem i hjemmet, uanset om du bor hos dine forældre eller i egen lejlighed. Af samme grund er der mange muligheder for at købe kondomer på internettet, hvor det også er nemt og overskueligt at vurdere hvilken variant, man skal begå sig med i forhold til både størrelse, smag og udformning.

Skyn kondomer er det mulige at bestille online, hvor de forskellige typer af kondomer er nemme at finde, og derfor er netop disse et godt valg. Designet på selve kondompakken er klassisk og mørkt, men det er ikke prangende, at det er kondomer, hvilket gør dem meget diskrete.

Korrekt opbevaring af din Skyn komdomer

Er man, som før nævnt, ikke typen, der bryder sig om at reklamere med sit forbrug, er der mange muligheder for opbevaring af kondomerne. Vigtigst er det dog, at de opbevares korrekt, så de ikke tager skade, eller tørrer ud. Derfor anbefales det, at de ikke ligger i en vindueskarm og generelt andre steder med direkte sollys eller ved høje temperaturer. For at sikre den bedste kvalitet af kondomet, såfremt det skal med rundt og altså bæres et sted på dig, er det vigtigt at det ikke bliver beskadiget. Dette kan sikres, ved at opbevare kondomet i en lille æske.

I forhold til diskret opbevaring i hjemmet, skal man overordnet overveje to ting. For det første er det vigtigt at overveje, hvem der kommer ind på dit værelse, og hvor disse mennesker ikke kigger. Det er eksempelvis ikke smart at have dem liggende i sin undertøjsskuffe, hvis din mor, som i det her tilfælde ikke skal se dem, lægger dit vasketøj på plads heri.

Derudover skal du tænke over, at de skal være nemme at få fingrene i, såfremt du ender i en situation, hvor du hurtigt skal have dem frem.

Gemmestederne til Skyn kondomer

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når en pakke Skyn kondomer skal gemmes væk for familien og andre nysgerrige sjæle. Hvis det ikke er nok bare at lade kondomerne ligge i pakken i en skuffe i natbordet, er der heldigvis mange muligheder. Meget tom emballage kan efter en god rengøring være ideelle indpakninger til præventionen.

Noget, der skal opbevares meget lig kondomer, er chips, og en bøtte, der engang husede disse, kan bruges som nyt, anonymt hjem for dine kondomer. En anden mulighed er at udhule en bog i den rette størrelse, og have den til at ligge på natbordet. Det er en fin løsning især, hvis du er typen, der altid har gang i en bog, vil den falde meget godt ind og ikke skabe nogen større nysgerrighed hos nogle.

Der er mange muligheder for at gemme sit gummi væk, dog findes der ingen garanti, for at de aldrig bliver fundet, men så længe sexen er sikker, er alting godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *