Sådan finder du det perfekte jakkesæt til en trænet krop

Jakkesæt

Er du glad for at pumpe jern i fitnesscentret, men er du træt af, at dine jakkesæt har svært ved at passe til din muskuløse krop? Mange oplever pasformsproblemer, når de køber tøj til en trænet krop, og det kan være udfordrende, hvis man tager på og taber sig skiftevis henover en sæson.

Der findes heldigvis gode råd mod den slags, for selvom det selvfølgelig er lidt sværere at finde habitter og jakkesæt til muskuløse mænd, så er det bestemt muligt, og faktisk specialiserer nogle mærker sig helt konkret i den slags. Det er da heller ikke så underligt, eftersom fitnessbølgen ruller som aldrig før, og rigtig mange i den forbindelse også vælger den tunge styrketræning, som betyder flere kilo på kroppen – og flere af de gode kilo.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst finder et jakkesæt til en trænet krop, så kan denne artikel heldigvis give dig nogle gode råd. Der er nemlig nogle helt overordnede ting, som er gode at overveje, før man investerer i det pæne sæt tøj. Du får nogle af dem her.

Kommer du til at vokse?

Selvfølgelig er det en vigtig overvejelse, om du kommer til at vokse meget i den kommende fremtid. Er du eksempelvis lige begyndt at træne, bør du nok tænke over, om du skal have sættet en anelse for stort, eller om du hellere vil vente med at få taget dine mål. Det samme kan selvfølgelig gøre sig gældende, hvis du har i sinde at smide en masse kilo.

Den største udfordring ligger for mange i, at de kører en off-season og en on-season i fitnesscentret. Det betyder, at vægten og størrelsen varierer markant i de forskellige årstider, hvilket kan være udfordrende for tøjet. Nogle vælger derfor at have et sæt til vinter og et sæt til sommer. Det er dog ikke nødvendigt, hvis du blot tilpasser sættet et sted midt imellem.

Klik her og find en masse fede jakkesæt til trænede mænd.

Skal være behageligt

Når du vælger dit jakkesæt, så bør du fokusere på, at det skal sidde behageligt på din krop. Det er selvfølgelig altid vigtigt, at tøjet sidder behageligt, men særligt for veltrænede mænd kan det være afgørende, at det ikke sidder og strammer på musklerne. Det kan føre til ubehag, hvilket et jakkesæt som udgangspunkt aldrig skal gøre – så har man i hvert fald købt det forkerte sæt.

Udnyt dine former

Selvom det i denne sammenhæng kan være en lille udfordring, så bør du selvfølgelig udnytte, at du har en flot og muskuløs krop, når du køber tøj og i særdeleshed jakkesæt. Der er bare mange flere muligheder ved en muskuløs krop – blandt andet at sætte tøjet anderledes stramt, fordi det rent faktisk kan bære det.

Tænk derfor over, hvordan du fremstiller din krop bedst muligt. Der er ingen grund til at skjule, at du har gjort dit arbejde i fitnesscentret.

Vær tro mod din krop

Det er også et godt råd, når du køber jakkesæt, at du skal være tro mod, hvordan du gerne vil fremstille din krop. Hvis du er muskuløs, så går du nok også op i, hvordan din krop ser ud, og det kan du også sagtens gøre med tøj på. Nogle jakkesæt fremhæver eksempelvis en bred ryg, imens andre primært markerer skuldrene. Tænk over, hvad du vil vise med dit sæt.

Vælg elegance

Selvom du er bred, så gå efter et sæt, som udviser elegance. Det er netop det, du har mulighed for med en muskuløs krop, for med et jakkesæt virker alting afbalanceret og tilpas. Vær derfor ikke bange for at se elegant ud i dit jakkesæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *