Sådan finder du den helt rigtige gave til din modebevidste veninde

Kvinde med stil

Vi har alle sammen en veninde i vennekredsen, der altid har fingeren på pulsen og klæder sig efter de sidste nye trends længe før andre får øje på dem. Hende, der altid har det helt rigtige tøj på og som altid ser godt ud – også i jeans og t-shirt, fordi de sidder præcis som de skal. Hun er den, der altid har et godt råd, når du skal dresses op til fest og, som finder de små ting du ikke selv ville få øje på, når I shopper sammen.

Hun er cool og har en garderobe, der sidder lige i skabet. Så, hvad gør du, når hun har fødselsdag – eller der opstår en anden lejlighed, hvor du gerne vil give hende en gave? Og det gerne skal være noget til garderoben? Her kommer vores bedste råd til, hvordan du finder den helt rigtige gave til din modebevidste veninde.

Udnyt, at du kender hende bedre end nogen anden

Indimellem behøver det ikke at være de seneste trends eller det mest moderigtige du finder, for at give noget, der bliver en favorit i garderoben hos din veninde. Udnyt i stedet, at du er den, der kender hende bedst og træk på jeres fælles minder fra fortiden, når du skal vælge en gave.

Måske er det en statement-tee, der siger noget om hende, et par glimmersokker, der minder om en tur I var på eller måske noget helt tredje. Det vigtigste er, at du vedlægger et kort, der fortæller historien bag, så hun får meningen med gaven som en del af oplevelsen.

Du kan selvfølgelig kombinere det med hendes stil og måske noget hun har udtrykt ønske om tidligere, hvilket fører os til den næste ide:

Vis hende, at du lytter

Vælger du denne tilgang, er det vigtigt, at du rent faktisk har lyttet til hende og bidt mærke i når hun taler om noget hun ønsker sig eller gerne vil have. I mange tilfælde vil det være en henkastet kommentar eller bemærkning om noget hun har set.

Hvis du er heldig at opfange et hint af den slags, er det også grundlag for den perfekte gave. Du viser ikke alene, at du kender hende og ved, hvad hun kan lide. Du viser hende, at du lytter til hende og forholder dig til det hun siger – det er næsten en gave i sig selv.

Det er en oplagt måde at finde gaver på, men pas på, at hun ikke kommer dig i forkøbet inden du får givet din gave, vær opmærksom på at lytte ekstra godt efter lige op til den dag du vil give hende noget og hold øje med, at hun ikke snakker om at købe det selv indenfor nærmeste fremtid.

Du kan også være smart og ikke købe netop det hun snakker om, men i stedet vælge et stykke tilbehør eller tøj, der ville passe perfekt til netop den ting hun har talt om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *