Sådan bliver du smukkere end nogensinde

smuk model med vandkæmmet hår og flyvende vanddråber

Føl dig ikke kun smuk med makeup. Føl dig endnu smukkere uden makeup.

Ja, første skridt til en naturlig, makeup-fri skønhed hænger sammen med sin indre opfattelse af sig selv – din selvopfattelse. Hvordan har du det med dig selv inden i? Det hele afhænger af dig. Prøv at føle dig smuk. Ja. Lige nu, i dette øjeblik … Du skal vide at du er smuk!

Hvis en pige føler sig smuk og er i stand til at acceptere sig selv helt og betingelsesløst, så vil hele verden føle det samme om hende. Det er så simpelt!

Men hvis du ikke føler dig tryg og behagelig uden makeup på, så prøv at tilpasse det nye “naturlige” look lidt af gangen. For eksempel, mens du er på ferie kan du også give dit ansigt en “ferie”, ved hjælp af en minimal mængde af kosmetik; brug kun mascara og et strejf af lip-gloss.

Spis sundt og drik en masse vand
Vandglas med limeskiver og frisk mynteGod mad er vigtig, ikke kun for skønheden af vores hud, men også for den generelle sundhed i vores kroppe. Vi er, hvad vi spiser, derfor bør en sund og afbalanceret kost være vores trofaste, livslang ven. Sørg for at du spiser friske frugter og grøntsager hver dag, samt sunde fedtstoffer og proteiner; disse er så vigtige for vores skønhed.

Og selvfølgelig er vores bedste ven, vand! Prøv at drikke omkring 8 glas vand om dagen og også forkæle dig selv med en grøn eller hvid te en gang imellem fordi disse er rige på antioxidanter og vil hjælpe din hud se frisk og ung ud i meget lang tid, selv uden makeup.

Flot hår
Det er vigtigt at tage sig godt af sit hår og holde sin hårfarve tæt på det naturlige. Hvis du bruger visse “ekstreme” hår farver, såsom blå, pink eller grøn, kan det fremhæve alle små ufuldkommenheder på dit ansigt og gøre folk opmærksom på dem.

Prøv at holde dit hår i god stand ved at bruge gode hårplejeprodukter der er egnet til din hårtype og bruge hår masker og olie behandlinger regelmæssigt. Intet kan være smukkere end silkeblødt og skinnende hår.

Naturlige smukke øjenbryn
Normalt, når vi anvender makeup, vil vi ofte forsøge at ændre proportionerne af vores ansigt og tilpasse den til verdens skønheds standarder. Vi glemmer derfor nogle gange hvor smukke og unikke vi ser ud naturligt.

Markering af øjenbryn med penselHvis du ønsker at minimere din daglige makeup rutine, så prøv at fremhæve dine naturlige træk. Start med dine smukke øjenbryn. Kig i spejlet og se på din naturlige form af dine øjenbryn. Hvis du har over plukket dem, så prøv at få dem til at vokse tilbage. Du kan anvende naturlige olier på dine øjenbryn hver aften, bruge ricinusolie, olivenolie, kokosolie eller burre rod olie) og derefter kan du forme dine bryn ved hjælp af en professionel, eller med hjælp fra youtube.

Hvis dine øjenbryn er for lyse og du normalt tegner dem op med en blyant, så prøv en semi-permanent øjenbryns farve i en salon i stedet. Dette vil se mere naturligt ud så dit makeup-frie ansigt med veldefinerede og smukke øjenbryn, øjeblikkeligt vil se mere attraktiv ud.

Her er et andet tip om, hvordan man kan få sine naturlige øjenbryn til at vokse: anvend en blanding af ricinusolie og sød mandel olie på jeres bryn hver aften inden i skal sove; gøre det i et eller to måneder og se fantastiske resultater!

Dyrk sport
Det er ikke en hemmelighed at træning kan få din krop til at se fantastisk ud. Det er desuden sundt for kroppen, da det opbygger og holder musklerne, knoglerne og dine led sunde. Det hjælper også på stress og kan få dig til at sove bedre. Desuden sinker den aldringsprocessen og mindsker risikoen af tidlig død. Selvom træning kan være hårdt, kan det få dig til at føle dig smukkere end nogensinde.

Lange vipper
Øje med perfekte naturlige øjenvipperDet er meningen at vipper skal holde snavs ud af dine øjne men at vifte med dem er også en af de mest populære måder at flirte. Da spidsen styrtdykker i en bue og menneskelig syn bliver tiltrukket af bevægelse, kan man ved at vifte med vipperne få øjenkontakt. Kvinder over hele verden, i moderne og ældre kulturer, har draget sig en fordel af øjenvipper ved at gøre dem længere og mere synlige.

Den bedste måde at forbedre dine vipper er ved hjælp af en øjenvippebukker. En øjenvippebukker åbner dine øjne og får dem til at se større og mere vågen ud. Den får derudover vipperne til at se længere ud og hjælper dig med at se bedre, selvom du ikke bære nogen makeup overhovedet.

Lidt farve på læberne
Der er en grund til, at Marilyn Monroe altid bar rød på sine læber. Østrogen stiger, når kvinder er i den mest frugtbare del af den månedlige cyklus, kendt som ægløsning, hvilket øger blodgennemstrømningen under hudens overflade. Denne bølge giver kinderne og læberne en lyserød eller rød tone, hvilket fremkalder en attraktions respons hos mænd.

Brug en blød læbepomade med lidt farve, da det vil give dig en naturlig lignende farve. Anvend farven på læberne og derefter forsigtigt slør liplineren med fingerspidsen, så det ser feminint og naturligt ud. Gå tilbage og giv ekstra farve på midten af dine læber for en ekstra saftig trutmund.

Smil og vær en god person
At være smuk handler ikke kun om det ydre. Et smil symbolisere godhed og glæde hvilket kan få enhver person til at se smukkere ud end nogensinde. At være en god person kan bringe din skønhed frem i andres øjne. Alle de mennesker som er godhjertede er uden tvivl de smukkeste personer i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *