Mange muligheder med Femilet

Femilet

Kender du følelsen af at have taget det forkerte undertøj på? Fordi det enten strammer, kradser eller bare ikke ser flot ud? Så kunne Femilet være noget for dig.

Femilets undertøj er for dig, der påskønner stilfuldt undertøj uden at ville gå ned på komforten. Det er designet, så kvinder i alle aldre og størrelser kan være med. Du kan altid finde undertøj fra Femilet, som klæder din krop på bedste vis.

Femilet har undertøj til enhver lejlighed. Pust nyt liv i garderoben med dine favoritter.

Komfortabelt undertøj til hverdag

I hverdagen skal undertøj for mange kvinder være basic og behageligt. Her kan Femilets tanga- og hipster-trusser anbefales. De er lavet af bomuld og andre naturmaterialer – heraf Femilets betegnelse ’Soft Feel’. Komforten er så god, at du overhovedet ikke bemærker, at du har dem på. Tangatrusser og hipsters fra Femilet har en flot pasform, og elastiklinninger kan ikke ses på tøjet, du har over dem. Find dem i tidens farver og tendenser.

Du kan med fordel samtidig trække i en af Femilets bøjleløse BH’er. Designet uden bøjle er tænkt til at gøre BH’erne ekstra komfortable, så de hverken strammer eller gnaver. Faktisk er de så bløde, at du kan sove med dem på. En anden force ved BH’ernes manglende bøjle og sømløse kanter er, at de ikke kan ses uden på tøjet. Femilets bøjleløse BH’er har moderigtige blonder og fine farver.

Lækkert lingeri til særlige lejligheder

Til særegne begivenheder må der som regel gerne ske lidt ekstra på undertøjsfronten. Derfor har Femilet udviklet luksuriøst lingeri til det formål.

Vælg for eksempel BH og trusser med specielle detaljer. Det kan være blonder og sløjfer for et feminint udtryk. Eller gennemsigtige detaljer, shine og push up-effekt for et ekstra forførende look. Find dine foretrukne farver og mønstre i Femilets kollektion.

Prøv at eksperimentere med sammensætningen af dit undertøj for at skabe et unikt udtryk, der passer til netop din stil. Du kan sætte mønstret sammen med ensfarvet eller matche forskellige farver og detaljer.

Her finder du Femilet

Femilet har 21 konceptbutikker forskellige steder i landet. Derfor kan du altid finde en Femiletbutik i nærheden af dig. Her kan du shoppe dit undertøj og få hjælp af dygtige uddannede specialister i lingeri. De kan assistere dig i at finde den rette størrelse og pasform til netop din krop. De kan også hjælpe dig med at finde undertøj, der matcher din stil.

Femilet forhandles også i flere Magasin- og Sallingbutikker og forskellige steder på nettet.

Der er gode grunde til at skifte gammelt ud med nyt, når det gælder undertøjsskuffen. Et sæt undertøj fra Femilet er et musthave. Med Femilets lingeri får du kvalitet og komfort i ét. Dyk ned i Femilets brede udvalg i en butik eller på nettet og lad dig inspirere. Ud over lingeri finder du blandt andet lækkert nattøj, badetøj og kåber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *