Indret badeværelset med stil og praktik

badekar

Badeværelset er et svært rum at indrette. Du bruger ekstremt meget tid derinde, men ikke nødvendigvis fordi du har lyst til det. Derfor er det smart at indrette dit badeværelse på en måde, så tiden du skal bruge derinde er så fornøjelig som mulig. Denne artikel samler en række gadgets til badeværelset, der vil sprudle hele oplevelsen en smule op.

Elektrisk tandbørste

Okay, indrømmet, en elektrisk tandbørste gælder måske ikke ligefrem som en gadget. Men en elektrisk tandbørste er nu uundværlig alligevel. En elektrisk tandbørste tager nemlig et kedeligt ritual, tandbørstning, og gør det nemt og hurtigt for dig. Du skal ikke tænke på at tage tid eller overhovedet bevæge din hånd. Den elektrisk tandbørste gør alt arbejdet for dig. Hvis du tænker, det lyder som noget for dig, så kan du gå ind på https://elektrisk-tandboerste.dk.

Badeværelseslampe med Bluetooth

Du skal jo også have en badeværelseslampe, så du kan se, hvad du laver. Men hvorfor ikke gøre den lidt mere spændende og anskaffe dig en badeværelseslampe og højtaler i én og samme lampe? Det kan nemlig lade sig gøre med en badeværelseslampe, der har Bluetooth. Så kan du koble telefonen eller tabletten på badeværelseslampen og høre din musik eller din podcast, når du går i bad om morgen, når du skal rense huden om aften, og når du skal børste tænder efter en god omgang hvidløg.

Vandtæt højtaler

Hvis lampen med musik i ikke lige er noget for dig, så er der heldigvis andre måder, du kan få musik på badeværelset. Du kan fx anskaffe dig en vandtæt højtaler, der kan sættes op i brusenichen. Så kan du skrue op og ned og skifte sang, mens du står med shampoo i håret! Det er da en gadget, der gør tiden på badeværelset lidt sjovere.

Et sjovt badeforhæng

Den her er måske lige så meget for de mindre størrelser i familien som for dig selv. Den kan give lidt liv i et ellers ret kedeligt rum i huset. De fås i alle former og farver, og om det så skal være ungernes yndlingstegneserie eller et kæmpe periodisk system, så kan du finde lidt af hvert inde på nettet. Du kan sågar få badeforhæng med LED lys!

Pincet med lys

En pincet med lys er en af de mere praktiske ting på denne liste. Men praktisk, det er den altså! Om det så er for at plukke øjenbrynene eller skændes med en stædig splint, så er det praktisk at eje en pincet med lys. Det gør nu engang bare arbejdet meget lettere, end hvis du skal stå der i badeværelsesspejlet og gå i vejen for dig selv.

Bademåtte med memory skum

De fleste har hørt om madrasser med det luksuriøse memory skum, der former sig efter din krop. Men vidste du, at du også kan få en bademåtte med memory skum? Det er da en gadget, der vil noget! Og så er det selvforkælelse på højeste plan.

Nu har du forhåbentligt fået lidt inspiration til hvordan, du kan sprudle livet på badeværelset lidt op. Så er det bare at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *