Hvorfor du bør eje et sort slips

Mand kigger ud af vinduet med sort slips

På den røde løber ser vi ofte velrespekterede berømte stjerner i dyre jakkesæt med et klassisk slips i mørke farver. Der er desuden et ordsprog, der siger, at enhver mand med respekt for ham selv, bør eje et sort slips. Men hvorfor egentlig det? Er det ikke den kedeligste beklædningsgenstand, en mand kan iklæde sig? Svaret er nej, og denne artikel vil give dig alle svarene på, hvorfor alle mænd burde eje et sort slips.

Et sort slips signalerer, at du er magtfuld og i kontrol

Den sorte farve signalerer ikke kun, at du har en stilren og klassisk stil. Den sorte farve signalerer ligeledes, at du har styr på livet, fordi du er i 100 % kontrol. Der er altså en ren psykologisk effekt ved at iklæde dig et slips i mørke farver, der får dig til at fremstå mere magtfuld, end du reelt er. Nogle forbinder den sorte farve med noget dystert, men i mange lande er det faktisk et symbol på liv og seksualitet.

Det er ikke kun kvinder, der kan lege med deres personlige stil og udtryk. Slipset er mandens smykke eller makeup, og hvis du ønsker at vise, hvem du er i dit indre, så kan du med fordel signalere det ved at udtrykke dit ydre.

Matcher til alt tøj og enhver festlig lejlighed

En anden fordel ved at vælge et sort slips fremfor et mere farverigt slips er, at det med garanti matcher til alt det tøj, du har i din garderobe. Du behøver aldrig tænke over, om farverne på dit tøj passer til dit slips – for selvfølgelig gør det det, når det er sort. Derudover kan du bære slipset under enhver lejlighed – hvad end, du skal til bryllup, på bar eller til begravelse. Du kan ydermere bære slipset på jobbet, hvor du vil fremstå stilet og velplejet, men stadigvæk afslappet og afdæmpet i din påklædning. Du kan være i fuld smoking, eller blot have en skjorte på – slipset vil stadigvæk løfte dit outfit og få dig til at se ekstra præsentabel ud.

Den billigste og mest populære type slips

Sorte slips er en af de mest populære typer slips. Derfor er det også den billigste type slips. Du bør du være opmærksom på, at slips findes i mange forskellige designs og materialetyper. Du kan både købe et billigt slips i supermarkedet, hvis du er i panik, fordi du er blevet inviteret til en formel begivenhed med kjole og hvidt-dresscode. Du kan dog også investere i et dyrere slips i højere kvalitet, som vil holde i mange år fremover. Du ved, at du kommer til at bruge slipset adskillige gange fremover – så hvorfor ikke købe et slips i bedre kvalitet? De fleste slips er fabrikeret i polyester, men du kan også få slips, der er produceret af uld, silke eller satin. Det er tydeligt at se forskel på kvaliteten på de forskellige slips, så hvis du gerne vil signalere klasse og stil, så kan du med fordel skynde dig at få fingrene i et slips i højeste kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *