Hvordan får du råd til det dyre og eksklusive modetøj?

Mand har dyr jakke på

Eksklusivt modetøj og eksklusive brands er typisk markant dyrere, end hvis du køber highstreet og de mere billige mærker. Der kan dog være ræson i at købe de eksklusive brands, da kvaliteten typisk er højere, og da tøj og accessories fra dyre og eksklusive brands typisk heller ikke falder lige så meget i værdi som de billige brands. Men hvordan får du råd til det dyre tøj?

Opsparing

Først og fremmest er det en god idé at lave en opsparing og derefter kun købe de ting, du virkelig gerne vil eje. Når du bruger dine egne penge på dyrt tøj, vil du oftest kun købe de ting, du ved, at du kommer til at bruge meget, og som du ved vil passe godt sammen med din øvrige garderobe.

Derudover er der en stor tilfredshed ved at spare sammen til dit drømmekøb, fordi de ting du sparer op til i en længere periode, typisk vil betyde meget mere for dig.

Lån pengene

Hvis der er noget, du virkelig gerne vil eje, og ved du, at der er et begrænset antal af netop dette stykke tøj eller denne accessory, kan du overveje at låne pengene til det i stedet. På den måde når du at få fingre i netop det stykke tøj, du drømmer om. Du har med stor sandsynlighed brug for et hurtigt lån, for eksempel hos Vivus, da nogle brands lancerer nye styles ud af det blå. Dermed får du pludselig travlt, hvis du virkelig gerne vil have fingre i dem.

Vivus tilbyder hurtige lån, som godkendes og udbetales inden meget kort tid. Dermed kan du ansøge Vivus og få svar inden for få minutter. Pengene vil være på din konto inden for cirka et døgn. Således kan du altså nå at få fingrene i de begrænsede antal styles, selvom du har haft ganske kort tid til at skaffe pengene.

Vær dog opmærksom på at betale Vivus tilbage inden for en meget kort tidshorisont samt at overholde den aftalte tilbagebetalingsaftale. Konsekvensen af at betale for sent er nemlig typisk nogle skyhøje renter. Lån heller ikke flere penge hos Vivus, end du har brug for.

Nemme måder at få dit tøj til at se eksklusivt ud

Har du derimod ikke råd til det dyre og eksklusive modetøj, eller vil du bare ikke kaste så mange penge efter tøj, kan du i stedet vælge at lave en masse små finesser ved din eksisterende garderobe, så den kommer til at se dyr ud i stedet.

Du kan for eksempel vælge at skifte knapperne i dine highstreet styles med nogle meget finere og mere eksklusive knapper. Det kan gøre utroligt meget ved tøjets udtryk.

Lad også være med at overvaske dit tøj, og vask det meget gerne i hånden, så du skåner det bedst muligt. Er tøjet krøllet, så damp det i stedet for at stryge det.

Endelig kan du også vælge at købe de billige jeans fra et highstreet mærke og så lade en skrædder sy dem til, så de sidder helt perfekt på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *