Hader du kostumefester? Det er der ingen grund til

kostumefest

Der findes to typer af mennesker i denne her verden; der er dem, som elsker kostumefester. De holder en kostumefest hver gang, de kan komme til det, og de elsker at klæde sig ud. Disse mennesker får energi af at være fjollede, at spille en rolle og slå sig løs.

Og så findes der dem, der ikke kan fordrage kostumefester. Hører du til denne sidste kategori, så er der altså langt fra sikkert, at det er fordi, du er kedelig. Men du kan måske ikke lide at se grim ud – og det har du erfaring med, at man tit gør, når man klæder sig ud.

Nogle kostumer er grimme

Det er da også helt rigtigt, at nogle kostumer sådan helt objektivt bare er grimme at se på. Tit er det faktisk en del af konceptet, at du ikke skal se pæn ud, når du har dem på.

For nogle er det bare det fedeste i verden at kunne være rigtig grimme for en aften. Det er måske typisk dem, som ikke går så meget op i deres udseende normalt alligevel. For andre, som dig, måske, er det til gengæld noget af det værste i verden.

Ingen grund til at undgå kostumefesterne

For dig kan en kostumefest virke skræmmende og ubehagelig, for så skal du pludselig vise en side af dig selv, som du måske slet ikke har lyst til at vise. Men der er ingen grund til at komme med dårlige undskyldninger, hver gang du bliver inviteret til denne form for arrangement.

For der findes faktisk masser af kostumer, som både er sjove, underholdende – og pæne. Det er muligt at få versioner, som ikke sidder grimt på dig, men faktisk gør noget godt for din krop og for dit udseende.

Vælg et kostume, der passer

Det er faktisk ret få og basale ting, der skal til. For det første er det meget vigtigt, at du leder efter et kostume, som passer dig. Et kostume, der poser og sidder mærkeligt, bliver automatisk både grimt og lidt sjovt. Og det er ikke det, som du går efter her.

Der findes mange kostumer, der er syet til at sidde til og sidde godt. En god idé er, at du prøver kostumet på, før du beslutter dig. Det kan du også gøre ved online handel, hvor du kan sende kostumet tilbage, hvis det ikke sidder, som du ønsker det.

Vælg et kostume, der fremhæver de gode ting

Der er en tendens til at snakke om ”frække” og ”sjove” kostumer, når vi snakker om udklædning. De ”frække” kostumer har en historie med at være lidt set ned på, men det er en fejlagtig måde at betragte det på. Kostumerne er nemlig ikke nødvendigvis frække – de fremhæver bare de ting, du godt kan lide ved dig selv.

For der er intet galt med bare ben eller kig til kavalergangen, hvis det er noget, som du kan lide at vise frem. Så længe kostumet sidder godt og ser godt ud, kan du gøre, hvad du vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *