Gå efterårets regnvejrsdage i mode med en moderigtig poncho

moderigtig poncho

Efterår er lig med masser af blæst, rusk og regn i vores lille Danmark. Sådan har det altid været og sådan vil det altid være. Når kalenderen siger efterår, begynder mange at krybe ind i husene og komme mindre ud. Det er en skam, at regnvejr skal sætte begrænsninger for oplevelser og sociale aktiviteter.

Naturligvis kan de fleste bedre lide solskin end regn, men regn er nu og en gang en del af tilværelsen. I stedet for at krybe ind i hulerne på grund af regnvejr, så prøv at kigge nærmere på din påklædning. Har man ikke det rette tøj på, vil det være en rigtig trist oplevelse at tage en tur på cyklen gennem regn fyldte gader.

Der findes et ordsprog, der hedder, at der ikke findes dårligt vejr – kun dårlig påklædning. Det ordsprog passer til en vis grænse. Selvfølgelig skal man ikke bevæge sig ud i en orkan, men det danske efterårsvejr brude ikke være nogen særlig hindring.

Store jakker og masser af overtøj kan virke besværligt. Det føles som om, at det tager 100 år at komme i og af det, og man føler sig lidt som en udstoppet pingvin eller en firkantet kommode, der vralter rundt i regnen. Der findes heldigvis et alternativ.

Har du hørt om regnslag ponchoer?

En regnslag poncho er et rigtig godt valg til de regn fyldte dage. I stedet for en decideret jakke med lynlås, så er det et slags regnslag, man trækker ned over hovedet. Det tager derfor kun to sekunder at tage det på og tage det af igen – meget nemmere end jakker og overtræksbukser!

De er med store, luftige ærmer, der giver god bevægelsesfrihed, ligesom selve regnslag ponchoen falder pænt og naturligt ned over kroppen. De findes i forskellige længder, alt fra lige ned over numsen til ned over knæene. Den sidste type er den mest praktiske, når det regner kraftigt, da den også beskytter benene mod regnen.

Regnslag ponchoer: Moderne, praktiske og billige

Regnslag ponchoer minder meget om mange af de trøjer, der er topmoderne i øjeblikket. De sidder ikke tæt til kroppen, men giver et pænt fald, der fremstår meget mere moderigtigt end en almindelig regnjakke. At gå med en regnslag poncho er derfor meget mere moderne samtidig med, at det er yderst praktisk. Og for at toppe det, så er de helt vildt billige. Der findes ikke ordentlige regnjakker i samme prisleje. Ponchoer kan købes helt ned omkring 60 kr. på nettet, og så i alverdens forskellige farver.

Det er derfor super nemt at finde en regnslag poncho, der falder godt i ens smag. Det er i øvrigt også dejlig nemt at bestille den på nettet. Så slipper man for at skulle jagte byen rundt efter pænt regntøj. Man behøver ikke at prøve dem først, da de har sådan et løst og afslappet look. Det gør det også nemt at bestille over nettet uden at være bekymret for, at man ikke kan passe den, når den ankommer. Skal du have praktisk, moderne og billigt regntøj, skal du helt klart gå efter en regnslag poncho.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *