Funktionelt og moderigtigt fodtøj

blundstone

Vi danskere elsker at klæde os i tøj, som er funktionelt uden at gå på kompromis med den nyeste mode.

De danske vejrforhold har gennem tiden tvunget os til at nytænke, hvordan vi klæder os både pænt og praktisk.

Dette afspejles i allerhøjeste grad i dansk mode. Vi elsker de praktiske og tidløse klassikere, som kan bruges af mænd såvel som kvinder, til forskellige vejrforhold såvel som forskellige lejligheder.

Fodtøj der matcher det danske vejr

Det danske vejr er kendt for at være omskifteligt og sommetider ganske uforudsigeligt. Vejret kan lynhurtigt skifte fra høj sol til kulde og regn. I omskifteligt vejr kan det især være en god idé at have fodtøj, der kan det hele. Det er rigtig surt at have sko på, der ikke er vandtætte når en regnbyge bryder ud.

På den anden side gider man ikke nødvendigvis at gardere sig mod regnen ved at have regn støvler på hver dag. Heldigvis er der i dansk mode igennem tiden blevet gjort plads til løsninger, der imødekommer vores praktiske såvel som forfængelige behov.

Vi elsker simpelthen at style vores hverdagslook med praktiske sko – om det er et par farverige sneakers eller et par lækre støvler.

Ikke nok med, at vores behov for funktionalitet og komfort respekteres, så skaber det også et afbalanceret og spændende look.

Blundstone er en tidløs og praktisk klassiker

Vi har for længst fået gjort sko og tøj, der oprindeligt er blevet designet til arbejdsbrug, til en integreret del af vores hverdagsgarderobe.

En tidløs klassiker er Blundstone støvler. De rå og slidstærke støvler blev oprindeligt udviklet i Australien tilbage i 1800-tallet.

I dag er Blundstone kendt for deres høje kvalitet, rå look, gode komfort, slidstyrke og funktionalitet. Støvlerne kommer i forskellige farver og materialer, og kan bruges af mænd såvel som kvinder.

På grund af deres komfort og slidstyrke egner de sig rigtig godt som arbejdsstøvler i erhverv såsom landbrug, håndværk og fiskeri.

Med deres stilrene look, høje kvalitet og gode funktionalitet egner de sig dog også særdeles godt til hverdagsbrug. Støvlerne kan klare lidt af hver. De er vandtætte og passer derfor perfekt til det danske vejr.

Style din Blundstone støvler

Deres høje grad af funktionalitet og det stilrene design gør, at Blundstone støvlerne kan styles og bruges forskelligt, alt efter din personlige stil.

Er du mand kan du style støvlerne med et par jeans, en kabelstrikket sweater og en lækker læderjakke. Skal du på kontoret kan du style støvlerne med et par habitbukser og en pæn T-shirt med en blazer ud over.

Er du kvinde kan du style støvlerne med et par slidte jeans med en fin tunika eller en chunky strik ud over. Går du efter et finere look kan du style støvlerne med et par bløde strømpebukser og en fin silkekjole.

Med er par Blundstone støvler har du altså masser af muligheder for at lege med forskellige looks, og du er sikret komfort og tørre fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *