Forårsmoden 2019 til mænd

herremode2019

Mode til mænd har aldrig været et område, som er blevet dækket helt lige så meget som kvindernes mode. Det ændrer dog ikke på, at dette område hele tiden ændrer sig.

Og sådan er det stadig foråret 2019, hvor vi ser en hel masse trends komme til. Én ting skal du allerede vide nu – det handler ikke kun om tøj. Accessories og en smart attitude spiller en enorm rolle, som du vil se i nedenstående trends!

Tag fat i det gamle ur

Indenfor herremode er accessoires ikke noget, som vi ser vanvittigt ofte. Foråret 2019 byder dog på en kontrast til mange af de moderne smartwatches og højteknologiske ure.

Du skal nemlig hjem i skuffen og have fat i det gamle, analoge ur. Der er nemlig et vintage look over disse stykker, som simpelthen ikke kan findes med mange andre accessoires.

Et flot vintage ur er med til at signalere, at man har stil, og der er en vis seriøsitet forbundet med uret.

Det behøver ikke være et Rolex for at fange andres opmærksomhed og til et business casual look er et smart vintage ur et helt perfekt.

De beskårede bukser er tilbage

I lang tid var de beskårede bukser, som er lidt for korte, kun noget, som hipstere gik i. Sagens natur er dog blevet en anden indenfor herremode anno 2019.

For de korte bukser, hvad end de er chinos eller habitbukser har fordelen i, at de lader dig vise en smule hud. Dette er blevet moderne og går godt i spænd med en anden trend vi har set, nemlig farverige og sjove strømper.

Med et fedt par strømper eller nogle fede sneakers, så er der lige pludseligt en grund til at gå i disse korte bukser.

Funktionelt er flot

Mode, både herremode og kvindemode, er ofte set som modsætningen til praktisk tøj. Men koncepter såsom ”athleisure”, en kombination af ordet ”athletics” og ”leisure”, beskriver, hvordan det praktiske aspekt af tøj til eksempelvis sport også skal kombineres med hverdagens frie timer.

Derfor er vi nået tilbage til de mere nyttige rødder, som tøj jo har. Det vil sige, at jakker med mange lommer lige pludseligt har fået deres comeback.

Og dette ses også i accessoires, hvor større tasker, eller ”bumbags” der kan slænges over brystet, er kommet på scenen og holder en fast plads her.

Shorts skal være korte

Når foråret lakker mod enden og vi begynder at møde sommeren, så skal du til at hive shorts ud af køleskabet. Og alt tyder på, at de i dag nærmest ikke blive for korte.

Dagene, hvor cargo-shorts til langt ned over knæene var cool er ovre, og i stedet skal de gerne stoppe flere centimeter før knæet.

Til gengæld er farve og motiv straks mere frit – måske skal du endda eksperimentere. Det behøver ikke kun være sort og mønstre såsom tie-dye kan være et frisk pust ind i en herregarderobe, som om sommeren godt kan blive en smule kedelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *