Find lækkert modetøj til mænd på nettet i den rette størrelse

modetøj til mænd

Bliver du også forvirret af herretøjs størrelser?  Så er du på ingen måde alene. Hvad end du skal købe tøj til en mand i dit liv eller du selv er på jagt efter nyt til din egen garderobe. Ord som skinny, reguler og andre betegnelser når de kommer til både jeans, T-shirts og skjorter kan være så forvirrende. Hvad skal man vælge og hvad er forskellen egentligt.

Mål dig, så du nemt kan finde din størrelse

Når du shopper online efter tøj, er der oftest en størrelses guide på de fleste hjemmesider der forhandler tøj. Har du dine mål skrevet den, på områderne skulder, bryst, talje og hofte, kan du komme langt i forhold til at få den helt rette pasform i dit nye tøj.

Sådan finder du en T-shirt med den rette pasform

Hvis du havde en krone for hver gang du har prøvet eller købt en T-shirt som bare slet ikke sad som den skulle, vil du formenligt have råd til at få alt dit tøj skræddersyet nu.

Udskæringen på din T-shirt
Crew neck er en af de mest standartudskæringer du kan få på en T-shirt. Med denne udskæring vil den sidde mere til ved din hals. Det vil sige, at den selvfølgelig ikke nå være for stram, men bestemt heller ikke for løs. Kan du se noget af din skulder når du har den på, er det fordi størrelsen er for stor og derved sidder for løst på dig.

Du kan også på T-shirts med v-hals. Dette er en af de udskæringer der dele vandene. Hvis du har v-hals, skal du for guds skyld undgå dybe v’er for enhver pris. En T-shirt med en dyb udskæring er sjældent flatterende.  Nogle mærker vil have dybere v’er end andre, så vær derfor forsigtig med, hvor dybe de er hvis du vælger en v-neck.  Et godt pejlemærke er at du bør sørge for, at det nederste punkt på en v-hals ikke går forbi toppen af ​​dine armhuler, og så har du formenligt klaret frisag fra de lidt for dybe udskæringer.

Ærmerne skal passe

Når ærmerne skal nå rundt midten på din biceps bør den føles som den sidder til når du flexer.  Dog er det vigtigt at ærmerne heller ikke sidder for stramt på dig. Eller kan det se ud som om du forsøger at kvæle dine biceps. Hellere for meget plads omkring din biceps end for lidt.

Modetøj til mænd – Løst eller skinny fit på T-shirts?

Hvis ikke du er skåret lige op og ned, vil en T-shirt med mere løs pasform hen over maveregionen formenligt være det du vil føle dig mest tilpas i. Dog er det vigtigt at T-shirten ikke bliver for stor andre steder. Det er her pasformen er vigtig, det er ikke altid den rette løsning at gå en størrelse op. Er du derimod mere lige op og ned, vil en skinny pasform klæde dig bedre da den vil sidde mere til og være med til at vise din krop frem på bedst vis.

Læs mere på https://perfectmen.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *