Find den perfekte kjole til din polterabend

kjole til polterabend

Er du en af de heldige, der svæver rundt i en lykkerus over et kommende bryllup? Har du tænkt over, hvad du gerne vil have på til din polterabend? Din polterabend er en fest, du vil huske resten af livet. Her er du ude på den ultimative tøsetur med dine bedste veninder, og der sker gerne en hel masse spændende og sjove aktiviteter, som måske sætter din uden for din komfortzone.

Tag dig godt ud til din polterabend med den rette kjole

Blot fordi dine veninder måske har planlagt dagen for dig og du derved ikke har nogen kontrol over den, så kan du jo stadig sørge for at tage dig godt ud. Det kan derfor være smart at anskaffe sig en kjole til begivenheden i god tid, så du i det mindste ved, at du kommer til at se godt ud til den sidste fest, før du kan kalde dig for gift.

Men hvad skal du så lige gå efter? Du ved jo højst sandsynligt ikke, hvad din polterabend kommer til at byde på. Skal tøjet være praktisk, funktionelt eller hot? Din polterabend vil højst sandsynligt både byde på aktiviteter, lækker spisning og et brag af en fest til sidst. Dit outfit skal derfor kunne klare hele mosten, uden du ser overdressed eller underdressed ud.

Sådan udvælger du den rette kjole til din polterabend

Vælger du en kjole, der går til lidt over knæene, så er du formentlig på rette spor. Da kjolen ikke er lang, vil du kunne deltage i forskellige fysiske aktiviteter i den og den vil egne sig fint på et diskotek eller en bar. Samtidig er den ikke så kort, at du kommer til at stikke ud, hvis i skal ud og spise på en fin restaurant. Sørg derfor også for, at den hverken er for nedringet eller tildækket, så den kan bruges i flere forskellige selskaber. Du kan eventuelt tage en cardigan ud over, som nemt kan smides, hvis du føler for det.

Hvilken typer aktiviteter skal kjolen kunne egne sig til på en polterabend?

Når der snakkes om aktiviteter til en polterabend, så er det sjældent maratonløb og lignende, der er tale om. Men til gengæld er aktiviteter som bowling, gokart, klatring og lignende meget populært til polterabend. Et af de helt store hit for tiden er escape rooms. Her skal både hjernen aktiveres, men du kan også risikere at skulle kravle rundt på gulvet og lede efter spor – hvilket ikke er særlig nemt, hvis du har en lang kjole på.

Skab nogle gode minder og billeder, som er værd at se tilbage på

Der vil formentlig blive taget masser af billeder af dig af veninderne, som sikkert også vil komme ud på de sociale medier, så kjolen skal selvfølgelig også gerne se smart ud. Giv dig derfor rigtig god tid til at udvælge den helt rigtige kjole, så du kan se tilbage på billederne med et smil, føle dig lækker og ikke fortryde din påklædning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *