Få ny og bedre lyd – smart og diskret

Smart kvinde

God lyd og forbedret livskvalitet kan sagtens ordnes både smart og diskret. Høreapparater fra Widex er både flotte og små i designet og leverer god og naturlig lyd. Med alderen kan man få behov for hjælp til at høre bedre. Men det betyder ikke nødvendigvis, at man skal gå rundt med to store klodser bag ørerne. Widex laver både smarte og diskrete høreapparater, der kan give dig den ekstra lyd du har brug for.

Widex – et af verdens førende brands

Widex er en dansk virksomhed som blev grundlagt i 1956. Siden da har firmaet udviklet sig til at blive en verdensomspændende forretning med markeder i mere end 100 lande. Og det er med god grund. Widex ligger nemlig i førersædet, når det kommer til udviklingen af høreapparater og god lyd. Man kan derfor være sikker på at få et produkt af høj kvalitet med et høreapparat fra Widex. Den gode og forbedrede hørelse er en selvfølge blandt de mange forskellige produkter, mens de nyere modeller også indeholder smarte funktioner som for eksempel bluetooth, der gør at man kan streame lyd direkte fra sin smartphone.

Direkte streaming – det nye inden for høreapparater

Direkte streaming er en feature, som rigtig mange brugere har stor glæde af. Med et smart høreapparat der kan streame lyd direkte fra smartphonen, har man pludselig mange flere muligheder for god lyd. Normalthørende tager ofte høretelefoner i ørerne, når de vil høre musik. Den mulighed har en høreapparatbruger ikke. Med de nye smarte Widex modeller på markedet kan brugeren til gengæld helt trådløst få musik streamet direkte op til høreapparaterne fra telefonen. Så kan man nyde den gode lyd uden ekstra udstyr. Det samme gælder for telefon opkald. Det har aldrig været nemmere at snakke i telefon med familie og venner som høreapparatbruger.

Gør noget ved din dårlige hørelse nu

Det er ikke sjovt at høre dårligt. Hørelsen er en ekstremt vigtig sans og en af de primære forudsætninger for, at vi kan kommunikere med hinanden. Derfor går det også ud over livskvaliteten, hvis man hører dårligt. Med dårlig hørelse bliver det sværere at kommunikere og følge med i samtaler. Man kan føle sig uden for og i værste fald ende med at blive socialt isoleret. Det er derfor vigtigt at tage sin hørelse alvorligt og få gjort noget ved sagen, hvis man er begyndt at høre dårligt. Widex mission er at tilbyde de absolut bedste høreapparater. Med den gode lyd herfra er du godt på vej til at høre bedre igen.

Former og farver, der passer til dig

Widex høreapparater fås i mange forskellige modeller og farver. Der findes både modeller, som sidder helt inde i øregangen, samt små såkaldte ørehængere der sidder let og behageligt bag ørerne. De kan fås i mange forskellige farver efter dit behov. Nogle vil gerne gøre deres apparater synlige i pangfarver, mens andre hellere vil have mere diskrete farver, der næsten går i ét med din hårfarve eller brillestang og dermed bliver meget lidt synlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *