Extensions – ude i byen eller derhjemme?

haar

Klassisk skandinavisk hår er ofte tyndt og uden meget fald og krøl og derfor kan det være en løsning, hvis man ønsker et langt tykt hår, enten med fald eller krøl, at bruge extensions.

Men nu overlader vi jo ikke vores hår til hvem som helst og hvis du i forvejen har kæmpet for at få lidt længde i dit hår, kan det føles som en stor beslutning at prøve extensions.

Herunder kommer der svar på nogle af de spørgsmål, der ofte kommer når snakken falder på extensions. Forhåbentlig vil det gøre det nemmere for dig at beslutte, om det er noget for dig eller ej.

Det er muligt enten at få lavet dine extensions Horsens, eller at gøre det hjemme hos dig selv i ro og mag. Dog anbefales det at få en ven til at hjælpe, da det kan være svært selv at påsætte dem i nakken.

Typiske spørgsmål om extensions

Som skrevet, kan extensions være en stor beslutning, hvis du ikke har særlig meget viden om hvad extensions er. Her er de mest stillede spørgsmål.

  • Skader extensions mit naturlige hår?

Nej, extensions, der er sat korrekt på skader på ingen måde dit eget hår. Tværtimod. Hår der har extensions kræver, at du plejer det mere end, hvis du kun har dit eget naturlige hår. En pleje dit eget hår også nyder godt af.

  • Kan hår med extensions farves?

I princippet ja, da det er menneskehår, der som udgangspunkt er brugt. Men det kan være svært at forudsige resultatet, da håret allerede er farvet.

  • Hvilken farve skal jeg vælge?

Hvis du får lavet extentions i Horsens, kan en løsning være at låne en farvering med hjem og prøve dig frem. Det anbefales at du finder min. 3 forskellige farver, der mixes for at komme tættere på din egen naturlige farve.

  • Bliver mit naturlige hår tyndere efter at jeg har fjernet mine extensions?

Nej, dit hår er ikke blevet tyndere efter at du har haft extensions, men efter 2 måneder med langt tykt hår, kan det føles sådan efterfølgende. Ofte har extentions gavnet dit naturlige hår, da man ofte har plejet det mere end man ellers ville have gjort. Samtidig sker det, at håret ikke bliver klippet, når extensions er fjernet. Hvilke øger følelsen af at håret ikke er helt, som det skal være.

  • Bør jeg få klippet mit hår samtidig?

Absolut. En til klipning er 50 % af resultatet og en 100 % matchende farve og hårstruktur, er samtidig med til at sikre et flot resultat. Der skal bruges ca. 3 forskellige farver til at sikre et godt resultat, der samtidig ser naturligt ud. Dit naturlige hår og extensions skal arbejde sammen. Både i tørt, som i vådt vejr.

  • Kan jeg købe mit hår på internettet?

Det kan du godt, men med så meget andet, får du hvad du betaler for. Et hår du via internettet har betalt 500 kr. for, vil med garanti indeholde fiber og ægte hår, men har også været igennem engang syre, for at komme til at ligne vores skandinaviske hå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *