En praktisk og billig nøglesnor kan sagtens se godt ud

mode-keyhanger

Bare fordi en nøglesnor er både billig og praktisk, behøves den ikke trække ned på din stil point. Praktisk og grim behøves absolut ikke at gå hånd i hånd.

Du kan finde nøglesnore i flere materialer og størrelser, så du er sikker på at finde en nøglesnor der passer til dit outfit, eller som er diskret, hvis det er det du ønsker.

Nøglesnore med Id-kort er oplagte til forskellige møder eller messer, men når gæsterne kommer i deres fineste puds, har man jo heller ikke lyst til at tvinge noget omkring halsen på dem, der er grimt og akavet at se på.

Heldigvis findes der nøglesnore derude der er af god kvalitet og diskrete, uden at miste deres praktiskhed.

Derfor bør du ikke have dine nøgler i lommen

Hvis ikke du ejer en nøglesnor, er du nok vant til blot at have dine nøgler løst liggende i din lomme. Det er der sådan set heller ikke noget problem i… og så alligevel. For i din lomme har du højst sandsynligt over din mobil, og mere en én gang er en mobilskærm blevet grim og ridset, af at ligge i samme lomme som et par spidse nøgler.

Selv hvis du ikke har lyst til at gå rundt med dine nøgler omkring halsen, kan du bruge en nøglesnor til at hægte dem fast til din bæltestrop eller blot lade nøglerne hænge udenfor din lomme. Så er din mobil og de andre ting du kunne have liggende i din lomme, fri for trælse ridser.

Sådan kan du style din nøglesnor

Vil du gerne gå med nøglesnor til hverdag, kan det være du er bekymret for at komme til at se fjollet ud. Det er trodsalt ikke ligefrem en accessory der kommer med en manual for hvordan du skal style den.

Du kan style din nøglesnor forskelligt, i forhold til hvilken slags stil du hælder mere over i mod. Er dit skab fyldt med neutrale farver og generelt meget enkelt og måske sporty tøj, er en enkel nøglesnor også oplagt. Bruger du nøglesnoren til at holde dine husnøgler, kunne det være en ide at investere i en nøglesnor med klipselås, så du nemt kan klipse nøgler af og på igen, når du låser op.

Materialemæssigt skal du kigge efter nøglesnore i et neutralt materiale der ikke har en for ’voldsom’ tekstur, da den ellers vil komme til at stå i stærk kontrast til resten af dit outfit, og gøre den mindre diskret og integreret i sættet.

Er du glad for farver og måske lidt af en nørd, kan du i den helt anden ende af spektrummet finde nøglesnore med sjove referencer og farver. Du kan finde nøglesnore med videospil karakterer, film referencer og meget andet. Køber du en enkel sort nøglesnor og går i meget farverigt tøj, vil den diskrete farve pludselig blive ekstremt tydelig, imod den lyse baggrund.

En farverig nøglesnor kan også mere bruges som en decideret accessory, i stedet for blot en smart måde at holde dine nøgler på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *