De bedste lande at shoppe i

Kvinde shopper i udlandet

Der er ingen tvivl om, at verden byder på en masse fantastiske storbyer. Der er alt fra naturskønne Cape Town til teknologiske Tokyo. Det er dog ikke kun kultur og skønheder verdens storbyer kan tilbyde. Rundt omkring i verden finder du også nogle af de allerstørste modebyer. Mange af de største modebyer findes i Europa, men også Asien og specifikt USA er stormagter inden for moden. Skal du til dét land, der er bedst at shoppe i – så har vi en håndfuld gode råd.

Det handler alt sammen om, hvad du er på jagt efter. Er det luksuriøst tøj eller blot et land, hvor tøjet ikke er så dyrt? Det er muligt at finde billige rejser til steder, hvor shopping også er billigt – derved kan du få oplevelser og tøj for billige penge.

Frankrig

Modens hovedstad. Sådan bliver Paris også nogle gange kaldt og med god grund. Når man snakker mode generelt, kan man ikke komme udenom Paris. Her er mange af de allerstørste designere fra, og byen er spækket med butikker. Her er alt fra luksuriøse kjoler til billigere high-end tøj til haute couture direkte fra catwalken. En perfekt by at tage til, hvis man er bare lidt interesseret i mode.

Italien

Næst efter Frankrig, kommer Italien lige i hælene. Med Milano som deres top modeby, er der også et hav af muligheder for at købe modevarer af allerhøjeste klasse. Ligesom mange af de største designere har franske rødder, så er der også en del, der har italienske. Begge lande er derfor mekkaer inden for det ypperste af moden.

England

Kigger du efter billige rejser, eller ønsker du ikke at tømme pengepungen helt, så er London et formidabelt bud på et land at shoppe i. Flybilletterne kan fås relativt billigt, og så emmer Oxford Street af shopping. Her er der altså mulighed for at finde et væld af gode high-end butikker. Savner du alligevel det luksuriøse, så kan du også tage et smut ned gennem Regent Street, hvor Gucci, Dior og Burberry findes.

Ungarn

Et spøjst bud på listen, tænker du mon. Men Ungarn, og mere specifikt Budapest, har meget at byde på. Først og fremmest er selve flybilletten dertil ofte meget billig, og kan derfor give dig nogle ekstra penge til shopping. Det samme gælder for at bo der, som også kan gøres til en fornuftig pris. Ønsker du en atypisk shoppingtur, hvor du kan spare lidt penge, så bør du prøve lykken med en tur til Budapest. Billig rejser går uden tvivl til Ungarn.

USA

Sidst men ikke mindst må vi en tur over Atlanten. Dette er ikke en af de billige rejser, men man kan ikke komme udenom New York på denne liste. Ikke mindst fordi, der er et stort valg af anderledes butikker derovre. Du kan både shoppe i high-end butikker, vi slet ikke ser derhjemme – men også finde haute couture, du ikke lige finder på Strøget. Ofte er det heller ikke til de helt store priser. Hvis du vil presse den helt ned i pris, så kan du altid kigge i Walmart, hvor der kan findes noget lækkert – hvis du er lidt selektiv med, hvad du kigger efter. Du kan altid finde en god billig t-shirt der!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *