De 3 bedste modemagasiner i Danmark

magasiner

Går du meget op i tøj og stil? Så er det sikkert, at du har holdninger om det. Det er der mange der har, og det er altid fedt at læse om andre personers holdninger og idéer, når de går lige så op i det, som du selv gør. Modemagasiner er et medie, som ikke nok med at holde dig med på moden eller fortælle dig hvad, der er ”hot” eller ”not”, er det også et medie, hvor holdninger samles. Du kan nemt følge hvert et skridt, der bliver taget i modeverden og holde dig opdateret på, hvem har hvad på.

Det kan dog være svært at skabe sig et overblik over, hvem du skal lytte på, og hvor du skal få dine ideer fra. Derfor er der her blevet lavet en liste over de top 3 bedste danske magasiner.

3. Eurowoman

På tredjepladsen ligger det kendte magasin ”Eurowoman” som i mange år, har, sammen med dens mandelige modspiller ”Euroman”, sørget for at holde den danske befolkning ops på, hvad der er in, hvilke trends at følge, samt været med til at give inspiration til livsstil og bolig. Eurowoman er en af de magasiner, som dækker mere end bare mode – her kan du nemlig også finde inspiration til din hverdag, om det er madlavning, stil eller indretning. Eurowoman er derfor mere et ”livsstilmagasin” end det er et modemagasin, men da mode spiller en kæmpe rolle indenfor dette magasin, er det blevet regnet med.

2. Elle

På andenpladsen finder vi det, nogle ville kalde ”moderen af modemagasinerne”, nemlig Elle. Elle er en af de magasiner, som har haft roden i moden i flere årtier. Stiftet i Frankrig originalt i 1945 af Pierre Lazareff og Hélène Gordon, tog bladet verden med storm og i 1988 udkom det første eksemplar i USA. Siden da, har Elle taget modeverden som gidsel, og er en af de magasiner, som har et fast jergræb om trendsne og hvilken mode, der er værd at følge.

I 2008 kom den danske version af elle, og vi har ikke kigget tilbage siden da. Elle er utvetydigt en af de mest indflydelsesrige og historiske modemagasininstitutter i verden, så det kan være, at du spørge dig selv om, hvorfor det ikke ligger som nummer ét. Det er et godt spørgsmål, og svare kan du finde, i næste sektion.

1. Alt for damerne

ALT for damerne kan måske være et overraskende valg til en førsteplads for nogle, men det står stadig sådan, at ALT for damerne, er et af de mest kulturhistoriske og indflydelsesrige modemagasin i Danmark. ALT for damerne blev grundlagt i Danmark i 1946 og har lige siden fungeret som en mode – og kulturkapital i de Danske hjem. ALT for kvinderne er valgt fremfor andre magasiner som nummer 1, da det siden 1946 har været med til at sprede ideer, samt dikteret mode og livsstil, alt i ét. Det er i sandheden et af de bedste magasiner på hylden.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *