Brug nettet til at inspirere din stil

Kvinde bruger telefon på cafe

Du kender det sikkert. Du er lige kommet ud af badet, da du indser, hvad klokken er. Du skal ud af døren om en halv time, og du har ingen anelse om, hvad du skal tage på. Da dagens anledning er særlig, er det vigtigt for dig, at du ser præsentabel ud. Men klædeskabet kunne ligeså godt være tomt, for det indeholder ikke et eneste stykke tøj, der virker passende.

Hvis denne situation synes genkendelig, er det måske på tide, at du tager din tøjstil op til overvejelse. Selv den mest omfattende garderobe kan nemlig virke håbløst uinspireret.

Inspiration til din tøjstil

God stil er ikke noget, som du nødvendigvis er født med. Det er noget, du kan tillære dig. Overvejer du en udskiftning af garderoben, og mangler du inspiration til din tøjstil? Så er der flere ting, som du bør overveje.

Til at starte med bør du naturligvis lægge dig fast på, hvad du kan lide. Det er svært at se godt ud, hvis du ikke føler dig tilpas i dit outfit. Du kan dertil overveje at lave en strategi for, hvad du gerne vil have, at din stil udtrykker.

Derefter er det en god idé, at du lærer din kropstype at kende. Visse beklædningsgenstande passer bedre til din facon end andre. Sørg selvfølgelig også for at vælge tøj i den rette størrelse.

En gang i mellem kan vi blive så stilforhippede, at vi kaster os ud i looks, som vi egentlig ikke er komfortable med. De fleste af os vil føle os utilpasse i det gængse catwalk-outfit – og dét er helt okay. Det er en god ting, at du kender dine grænser.

Lever du et aktivt eller et stillesiddende liv? Dette bør også indgå i dine overvejelser. Hvis du arbejder i et konservativt kontormiljø, går det naturligvis ikke, at du møder op i slidte jeans. Opdager du, at din drømmestil ikke stemmer overens med din hverdag, kan du prøve at nedtone dens elementer.

Før du går i gang med dine indkøb, kan det desuden anbefales, at du rydder godt og grundigt op og ud i dit klædeskab. Sorter med hård hånd, og smid alle de genstande ud, som enten er i stykker eller ikke længere passer dig. Er tøjet i god stand, bør du donere det til en genbrugsforretning, så andre kan få glæde af det.

Find gode råd til stilfornyelse online

Har du fortsat svært ved at finde ud af, hvordan din nye tøjstil skal skrues sammen? Heldigvis er der masser af hjælp af hente online. Du kan indsamle inspiration på både modesites, modeblogge og designernes hjemmeside. Dertil bør du ikke underkende de sociale mediers stilmæssige værdi. Brug for eksempel instagram og start søgningen med et passende hashtag.

Flere gode råd hos bedste5

Hvis du har brug for yderligere råd i hverdagen, bør du tjekke online magasinet https://bedste5.dk/. Siden er dedikeret til dig, der søger at gøre shopping-processen nemmere og en del mere overskuelig. Bedste5 udgiver guides og top 5-lister inden for flere forskellige områder, og uanset din situation vil siden med garanti hjælpe dig godt på vej til at foretage et valg, som er rigtigt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *