Botox kan hjælpe på andre ting end rynker

Dame på strand

Når man nævner ordet botox, så tænker de fleste på et ansigt, der er helt fri for rynker. Ofte tænker man, at det er kvinder, der vil se meget yngre ud. Men botox er ikke kun et middel mod rynker.

Det kan være med til at hjælpe på fysiske problemer, som ikke har noget at gøre med at komme til at se yngre ud.

Botox kan hjælpe på svedproblemer

Normalt er det en god ting at svede, da sved er med til at nedkøle kroppen, men for nogen er sved et stort problem. Så stort et problem, at det kan være med til at påvirke deres selvtillid. Nogen lider af øget svedtendens i sådan en grad, at det kan påvirke deres hverdag. Der hjælper gode roll-on deodoranter sjældent.

Botox kan hjælpe imod øget svedtendens. Botox virker på den måde, at det går ind og lammer muskler og det lokalområde, hvor det bliver sprøjtet ind.

Når man behandler øget svedproduktion med botox, så kræver det ikke et større indgreb. Der bliver sprøjtet små doser botox ind i huden i det område, hvor det skal virke. Efter 5-10 dage, der kan man mærke en effekt.

Rygerynker, hønserøv eller mormormund

Botox kan også hjælpe på rygerynker, som også kaldes for hønserøv eller mormormund. Det er små linjer og furer, der opstår omkring ens mund med alderen. Det kan gøre, at ens læber synes mindre fyldige eller ser mere sammenbidt ud.

Rygerynker kan gøre, at man ser mere træt ud. Det kan derfor være et problem for mange at udvikle rygerynker. Det er især kvinder, der udvikler rygerynker.

For nogen er det ikke et problem med disse rygerynker, hvor det for andre kan være et stort problem. Det kan være så stort et problem, at det kan påvirke ens selvtillid.

Ligesom med behandling af øget svedproduktion, så er behandling af rygerynker også en nem behandling, som ikke kræver et stort indgreb.

Andre ting botox virker mod

Botox får som sagt musklerne til at slappe af. Det har derfor vist sig at virke mod migræne. Det har også vist sig at virke mod skelen eller spastiske lammelser.

Midlet er et naturligt fremstillet produkt, og derfor bliver det helt naturligt nedbrudt i kroppen. Det bliver derfor udskilt via ens urin. Det bliver derfor ikke ophobet i kroppen. Efter noget tid, der er botox’en derfor ude af kroppen, derfor er det ufarligt.

Behandlingen virker også imod

Mange vil gerne se yngre ud. Derfor vælger mange at få ordnet ting ved fx deres ansigt, så de kommer til at se yngre ud. Derfor er det blevet meget populært at bruge produktet til at fjerne rynker med. Det virker også mod rynker såsom rynker i panden, smilerynker og bekymringsrynker. Et ansigt uden rynker gør, at man ofte kommer til at se yngre ud. Derfor er der flere og flere, der vælger at benytte sig af botox. Det kan også bruges til et brynløft eller til at få markeret ens kæber noget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *