Blive forårssmart med en smuk taske eller pung fra Mulberry

dame med taske

Foråret er kommet og vi trænger vel egentlig alle sammen til noget nyt og lækkert, som kan peppe vores forårslook op. En god måde at tilføje lidt nyt og lækkert til din garderobe, er ved at investere i en ny taske og/eller pung. I den forbindelse har det kendte brand Mulberry et bredt udvalg af lækre tasker. Det handler om at vælge netop den taske som signalerer hvem du er. I det store udvalg af tasker, finder du en masse forskellige styles og der er med garanti noget for din smag. 

Ikoniske tasker

Mulberry er synonym med god kvalitet og lækre tasker. Der er på det nærmeste tale om ikonisk design. Mulberry har eksisteret i over 40 år og taskerne produceres stadig den dag i dag, i England. Mange kan genkende flere af Mulberrys signaturtasker og det er da også en af grundene til, at Mulberry den dag i dag er synonym med god kvalitet og stilsikkert design. Her taler vi for eksempel om Mulberrys Bayswater taske, som i snit og design signalerer god smag. Tasken er igennem 36 forskellige specialisters hænder, inden den rammer butikken. Det er blandt andet med til at gøre tasken så lækker, både i kvalitet og design.   

Til hverdag og fest

Med en Mulberry taske under armen, så er du altid klar til både hverdag og fest. Taskerne fås i forskellige størrelser og i en bred vifte af materialer og udtryk. På den måde kan du altid vælge en taske, som passer til din hverdag og virkelighed. Flere af de små tasker kan bruges både som clutch og almindelig taske og brugsværdien bliver således meget bedre. En taske fra Mulberry skal ud over at signalere stilsikkerhed, også signalere dig. Derfor er de fleste tasker produceret i en række forskellige materialer og farver. Det er også med til at gøre taskerne anvendelige i enhver situation.

Mulberry som din faste følgesvend

Vi kender det alle sammen. I vores tasker gemmer sig hele vores liv. Vi skal kunne bevæge os fra arbejde, til og fra skole, i byen og mange andre steder. Det skal vi helst gøre så ubesværet som muligt og med en ide om, at vi ikke mangler noget. Tasken er kvindens vigtigste af alle accessoires. Et kig ned i en kvindes taske er som at kigge ind i hendes inderste. Måske lidt højtravlet, men ikke desto mindre, er der et gran af sandhed i påstanden. Derfor skylder vi vel også os selv, at der er stil over vores valg af taske? – Mulberry er i hvert fald et godt bud på den gode stil.      

Mere end bare tasker

Ud over lækre tasker af høj kvalitet og i et lækkert design, så laver Mulberry også pengepunge, kosmetikpunge, nøgleringe, bælter, tørklæder i silke og i uld, IPhone covers og enkelte herreprodukter. Med dybe rødder i en Engelsk tradition for håndværk, så er alle produkter produceret i en meget høj kvalitet og med sans for detaljer. Mulberry er blevet et flagskib inden for stilsikre accessoires og med mere end 120 butikker på verdensplan, er virksomheden verdenskendt for sit gode design og det lækre håndværk.       

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *