Balancen mellem pinlig og sexet

Frække kostumer

Hvis man gerne vil klæde sig ud i forbindelse med intimt samvær med sin kæreste, kan balancen mellem pinlig og sexet være ret svær at finde. Man kan nemlig let komme til at føle sig fjollet, hvis man ifører sig et kostume, der åbenlyst har til formål at være sexet. Og det mindst sexede i hele verden er ikke at føle sig tilpas i sin egen krop og i situationen.

Vælg din partner med omhu

Det siger sig selv, at man skal vælge sin partner med omhu. Og det er der mange, mange grunde til. Hvis man skal være kærester, er det jo fuldstændig afgørende, at man kan passer godt sammen og at man har det godt med den måde, hinanden er på og med de ting, hinanden står for. Det er også vigtigt at have det godt med sin partner, når det kommer til intimitet. Det kan være en meget grænseoverskridende og ubehagelig oplevelse at have sex med en person, i hvis selskab man ikke føler sig tryg. God sex er tryg sex og dette gør sig i særdeleshed gældende, hvis man eksempelvis gerne vil prøve kræfter af med frække kostumer.

At have en ironisk distance

Grunden til at balancen mellem pinlig og sexet er så hårfin, når det kommer til frække kostumer, er at frække kostumer ofte kan se lidt fjollede og måske endda smagløse ud. Kostumerne skal jo repræsentere en eller anden form for seksuel fantasi og det kan det godt føles lidt skørt, når ens partner bogstaveligt talt træder ind i en af ens fantasier.

Måden hvorpå man kan komme i mål og få en god oplevelse med frække kostumer er at anerkende, at det bare er lidt fjollet med frække kostumer. Det er ikke meningen, at alle ting i forbindelse med sex skal være drønalvorlige. Det er vigtigt, at man kan grine sammen og have det sjovt i en seksuel situation. Det er en misforståelse, at sex skal være højtideligt og alvorligt hele tiden, og at der ikke er plads til at grænsen mellem pinlig og sexet udviskes.

Forskellige former for frække kostumer

I verdenen af frække kostumer er der nærmest uendelige muligheder. Uanset hvilken seksuel fantasi, man kunne tænkes at have, vil der være et frækt kostume, der matcher.

Nissefantasien er jo en af de helt store, og der findes mange forskellige former for frække kostumer, der har noget med jul, nisser eller julemanden at gøre. Man kan eksempelvis blive til en sexet udgave af julemanden, hvis man vil.

Der er også mange, der har en ting for sygeplejersker, og her er der også mange kostumer at vælge mellem. Man kan endda sammen med sygeplejersketøjet få et stetoskop, som man kan bruge som en del af forspillet eller selve sexakten, hvis man har fantasi nok til det.

Til sidst findes der jo også den klassiske stuepigefantasi, hvor man kan få et kostume med et lille, sort forklæde, høje strømper og en støvklud. Ligesom med stetoskopet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad en sådan støvklud kan bruges til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *