Aalborg karneval har sin helt egen stil

karneval

Hvert år i forsommeren flokkedes mange mennesker til Aalborg, hvor Nordeuropas største karneval afholdes. Her er der hvert år fest og farver, når byen omdannes til en stor og mangfoldig fest.

Aalborg karneval har hvert år sin helt egen stil, hvor de besøgende og deltagende udfolder sig i flotte kostumer og farverige dragter. Denne helt specielle karneval-stemning finder man kun et sted i Danmark, og det er i Aalborg

Et tema starter festen

Hvert år til Aalborg karneval vælges der et tema, som de deltagende lader sig inspirere af i valget af deres kostumer. Lige meget hvilket tema der bliver valgt det pågældende år, er en ting sikkert: karnevalsdeltagerne vil helt sikkert være kreative i fortolkning af temaet.

Der skal nok være nogle kringlede hjerner, som kan få noget helt vildt ud af det valgte tema. Lige meget hvordan vejret bliver på selve dagen, bliver Aalborg karneval et brag af en fest. Den helt specielle karnevalsstemning og -stil vil gennemsyre byen, og både deltagende og gæster kan se frem til en hel speciel dag i karnevallets tegn.

Farverige kostumer og flotte udklædninger i Aalborg

Selvom temaet danner de overordnede rammer for selve karnevallet, er der stadig meget der er op til fantasien. Aalborg karneval er kendt for at have sin helt egen specielle mode – eller stil – som det kan genkendes på. Farverige udklædninger og flotte kostumer vil pryde bybilledet, og sammen med de festlige dekorationer vil det skabe de helt perfekte rammer for afholdelsen af denne store gadefest.

Og netop disse flotte kostumer er essensen af det at være til karneval. Et karneval er en fejring af mangfoldigheden, og af alt det der gør og forskellige, og samtidigt forener os. I et karneval er der plads til alle, som vil være med – og det er hele grundtanken bag. Der er plads til, at du kan klæde dig ud lige som det passer sig, og vise nye sider af din helt egen personlige stil. Sammen med de andre deltagere gør du på den måde Aalborg karneval til en uforglemmelig oplevelse.

Derudover er det jo en stor fest, med alt det, der gør sig til: lækker mad, god musik, kolde drikkevarer og hyggeligt selvskab. Derfor kan det kun blive en fest at deltage i Aalborg karneval!

Du er med til at gøre Aalborg karneval til en succes

Aalborg karneval er en fest, og der er ingen fest uden mennesker. Du skal derfor med, og være en del af at gøre årets karneval til en fed oplevelse. Mød derfor op i dit flotteste kostume og medbring din festligste side, og vær klar til en sjov dag i udklædningens tegn.

Vær med til at sørge for at i års karneval igen bliver en succes med de flotte udklædninger og den gode stemning. Hyg dig så meget som du overhovedet kan, og hav en fest i din flotte udklædning. Du vil helt sikkert på den måde være med til at bidrage til Aalborg Karnevals egen helt specielle stil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *