5 trin til at booste din tøjstil

fed tøjstil

Har du problemer med at finde det rette look? Mode til mænd kan være tricky, og hvem siger det skal være nemt at finde et outfit, som bare altid funker. Denne guide giver dig et kærligt skub i den rigtige retning og hjælper dig på vej mod et moderigtigt outfit. Her kommer der fem nyttige råd til, hvad du skal tænke over, hvis du vil være manden, der altid møder op med et misundelsesværdigt look.

1.     Tøj skal være behageligt

Herremode kan være mange ting, men det er essentielt for dig, at du føler dig godt tilpas i dit outfit. Vælg tøjstykker som er behagelige, og som du ved, du kan holde ud at have på en hel dag. Der er ikke noget værre end at føle sig utilpas pga. skjortens materiale eller nervøs for svedpletter under armene. Sørg for at tøjet er komfortabelt – det gør det lettere at hvile i sig selv. Dette vil booste din stil og give et mere tjekket udtryk, fordi man kan se, at du føler dig godt tilpas i det.

2.     Gå efter simpelt og ensfarvet

Hvis du kender til at stå mandag morgen i tøjkrise, så følg dette råd. Simpelt og ensfarvet er altid godt. Gå efter det mest simple stykke tøj, du kan finde. Ved at vælge simpelt og ensfarvet, gør du det nemt for dig selv at matche andet til. På denne måde kan du både matche dit valgte stykke tøj med noget andet simpelt og ensfarvet eller derimod med noget mere vildt og detaljeret.

3.     Accessories kan pifte ethvert outfit op

Et vigtigt element, som man måske kan glemme, når man taler om mode til mænd er accessories. Accessories er tilbehør til dit outfit som f.eks. ure, armbånd, bælter eller kasketter. Accessories kan være afgørende for at fuldende dit outfit. Det er f.eks. gennem dit valg af accessories, at du kan give dit outfit personlighed, og noget af det vigtigste for et gennemført look er jo netop, at man kan se din person i det.

4.     Tænk over dit skovalg

Skoene er det sidste, du tager på, inden du går ud ad døren, og er ikke altid det, du får tænkt mest over. Dog kan det betale sig at overveje hvilket par sko, du hiver på i farten, hvis du vil imponere med dit outfit. Skoene er prikken over i’et og kan gøre en verden til forskel. Tænk over hvordan dine sko skal matche resten af dit tøj og overvej, om det vil passe bedst med farverige- eller ensartede-, neutrale- eller opsigtvækkende sko.

5.     Skab en rød tråd

Vigtigst af alt så handler det om at skabe en rød tråd. Sørg for at skabe sammenhæng mellem dine tøjstykker, accessories og sko. Tænk over mønstre, farver og andre detaljer; det er den råde tråd mellem disse, der vil gøre, at folk vender sig en ekstra gang på gaden for tjekke dit outfit ud.

Mode til mænd behøver ikke være svært, og forhåbentlig vil du finde denne guide behjælpelig næste gang, du står og skal sammensætte dit hidtil mest tjekkede outfit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *