5 beklædningsgenstande som du med fordel kan købe på forårsudsalg

electronic-payments-2570939_1920

Selvom at man ikke skulle tro det, er foråret over os. Vi skriver snart april, og det betyder at forårsudsalgene er lige rundt om hjørnet. Her kommer størstedelen af vinterkollektionerne på udsalg, såvel i de fysiske butikker som på nettet. Er dine sko og dit tøj derfor begyndt at blive for småt, eller er det blot slidt op gennem tiden, er det et rigtigt godt tidspunkt til at shoppe løs.

electronic-payments-2570939_1920

 

1: Vinterfrakker

Vinterjakker fylder fysisk ret meget – og det i sig selv gør at mange webshops og fysiske butikker, gerne vil reducere antallet af vinterjakker på deres lager i sommermånederne. Du har derfor ofte god mulighed for at gøre dig en god handel, hvis vinterjakken er slidt, og at du venter til at købe en ny omkring april eller maj måned. Her vil de fleste forhandlere af vinterfrakker nemlig ofte sætte jakkerne på forårsudsalg. Du kan finde en stor oversigt på hjemmesiden Mode til piger.

2: Halstørklæder

Halstørklæder fylder ikke helt lige så meget som vinterjakkerne. Til gengæld er det ikke unormalt, at tørklædekollektionerne skifter mere stilmæssigt, end det er tilfældet for vinterjakker. Dette gør, at butikkerne ofte er bange for at brænde inde med gamle modeller tørklæder, fra sidste års kollektion. Halstørklæder til mænd og kvinder, ryger derfor også i stor stil på forårsudsalg (især de modeller, i mere vovede farver end sort, grå og blå). Mangler du derfor et nyt halstørklæde, er forårsudsalget din bedste ven!

Find et stort udvalg af halstørklæder til mænd på trendguide.dk

3: Vintersko

Vinterstøvler er en anden sæsonvare, som butikkerne har utrolig svært ved at afsætte i sommermånederne. Synger dine vintersko derfor på sidste vers, kan det være værd at investere i et nyt par, når den værste frost har sluppet Danmark. Her vil vinterstøvlerne nemlig ofte blive sat på udsalg, så butikkerne kan få frigjort plads og kapital, som de blandt andet bruger til at udskifte deres sortiment til eksempelvis overgangsstøvler. Du finder både de gode tilbud i de fysiske kæder såsom Skoringen, Sportsmaster med videre, men også på nettet på eksempelvis Zalando eller Stylepit.

4: Skiundertøj

Er du den sporty type, som elsker at stå på ski eller snowboard i alperne, vil du vide, at påklædningen er alfa omega når man står på ski. Det er dog ikke kun overtøjet som er vigtigt – skiundertøjet er ligeledes særdeles vigtigt, når du er ude på pisterne. Dit skiundertøj sørger nemlig for at transportere sveden væk fra din krop, samt at regulere din kropstemperatur.

Et godt sæt skiundertøj kan dog hurtigt koste mellem 500-800 kroner. Ved at købe skiundertøj på forårsudsalg, kan du derfor ofte spare flere hundrede kroner. Ikke så tosset, vel?

5: Huer og halsedisser

Som rosinen i pølseenden har vi vinterhuer og halsedisser. Som du kan tænke dig til, er produkterne her nemlig heller ikke særligt anvendelige om sommeren.

Fordelen ved at købe netop huer og halsedisser på forårsudsalg, er at langt de fleste huer og halsedisser er one size. Dette betyder, at der er en meget stor chance, for at du også kan passe de huer og halsedisser, som du måtte finde. Det samme er desværre ikke tilfældet for trøjer, bukser, jakker og mange andre typer vintertøj. Her vil de mest populære størrelser som oftest blive udsolgt som det første, hvilket betyder, at der blot er de mindste og de største størrelser tilbage i sortimentet.

De forskellige forårsudsalg, finder du i langt de fleste tøjbutikker samt sportsbutikker. Udover dette, kan du med fordel besøge de særlige outletområder, herunder:

  • Ringsted Outlet (Ringsted)
  • Copenhagen Designer Outlet (Taastrup v/City 2)
  • Adidas Factory Store (Taastrup v/Ikea)
  • Sporty Outlet (Køge og Roskilde)
  • Outlet Sport (Odense, Ringsted, Næstved, Taastrup, Frederiksberg og Helsingør)
  • Sport24Outlet (Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Glostrup, Grenaa, Haderslev, Herlev, Herning, Hjørring, Hobro, Holbæk, Holstebro, Horsens, Kolding, Middelfart, Næstved, Odder, Odense, Randers, Ribe, Roskilde, Rødovre, Silkeborg, Skive, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Tilst, Vejen, Vejle, Viborg, Viby J og Vojens)

Bor du ikke i en af byerne ovenfor, eller vil du bare hellere shoppe hjemmefra, har trendguide.dk samlet en oversigt over gode tilbud på herretøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *