4 gaveidéer til den store pige

Lille pige med brunkage og julesweater

Skal du til fødselsdag hos en pige, der bliver 6 år eller ældre? Ved du ikke, hvad du skal købe til hende? Så kan du med fordel læse videre, da der her vil blive gennemgået 4 gaveidéer til den store pige. Gaverne er primært tiltænkt som fødselsdagsgaver, men du kan selvfølgelig også anvende dem som enten julegaver eller bare-fordi-gaver. Fælles for dem er, at de er udvalgt med tanke på at blive givet til en stor pige.

Hvad med et brætspil?

Når børn kommer til 6-års alderen, har deres hjerneudvikling allerede taget flere kvantespring. Derfor forstår de også pludselig ting på en helt anden måde. En af de mere konkrete fordele ved dette er, at de også forstår brætspil bedre, da de bedre kan forudsige og forstå handlinger. Derfor kan et brætspil også være en helt genial gave. Mange børn ønsker sig også selv brætspil. De synes nemlig også, at de er sjove, og så samler de hele familien. Når de mødes med deres venner, kan de også spille brætspil sammen med dem.

Hvad med en elektrisk tandbørste?

Når børn bliver store, vil de typisk også selv have ansvaret for flere ting. Herunder også deres personlige hygiejne, såsom selv at gå i bad eller børste tænder. Derfor kan en anden gaveidé være en elektrisk tandbørste. Fordelen ved denne er, at den elektriske tandbørste selv laver alle bevægelserne. Derfor skal barnet kun sørge for at få bevæget den elektriske tandbørste rundt, så alle de forskellige tænder bliver børstet. En elektrisk tandbørste går også mere i dybden, hvilket fjerner både plak og bakteriebelægninger på en mere effektiv måde.

Hvad med en tablet?

Hvis du overvejer at give en gave i den dyre ende, kan du også overveje at anskaffe en tablet til barnet. Det er uden tvivl en favorit hos langt de fleste børn. Børnene kan nemlig downloade et utal af spil til tablet. Ligesådan har de også mulighed for at se flere af deres yndlingsprogrammer på internettet. Sagt med andre ord er der timevis af underholdning på tabletten. Men du bør dog tjekke med forældrene inden, at du køber den. Nogle forældre vil ikke have, at deres børn har tablets, og så kan det måske blive en smule akavet at stå med så dyr og fin en gave til barnet.

Hvad med perler og perleplader?

En fjerde ting, som store piger typisk også er vilde med, er perler og perleplader. Det kan du helt klart finde i alle legetøjsbutikker og også i flere gør-det-selv-butikker eller supermarkeder. Derfor kan det også være et rigtig godt valg, hvis du er sent ude i forhold til gavekøb. Perlerne giver barnet mulighed for at udforske sin kreativitet. Derudover er det også noget som de fleste børn, uanset køn, kan fordybe sig i langvarigt. Perlerne fås i alle mulige farver, og perlepladerne fås også i flere forskellige former. Når barnet har lagt perler på en perleplade, kan den bagefter stryges med et strygejern. Det får perlerne til at smelte sammen, så formen fra perlepladen bliver holdt, selvom perlerne tages af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *